Menü ≡

4 Vallées : Verbier - Nendaz - Tyon - Veysonnaz témájú cikkeink

2020.11.02.
Svájci szigor: 10 síterep üzemelt a hétvégén
Sorra zárják be síterepeiket novemberre az alpesi országok. Jelenleg leginkább a francia, olasz és osztrák gleccserpályák érintettek a novemberi korlátozások miatt. Svájcban, bár a járvány szintén erősen jelen van, a síterepeket még(?) nem zárták be.
2020.08.21.
Zipline: a világ legmagasabban épített átcsúszóját adták át
A héten nyílt meg Svájcban, Verbier síterepén a világ legmagasabban épített átcsúszója, angol és nemzetközileg ismertebb kifejezéssel a zipline.
2019.12.09.
Verbier: ötezer Mikulás bulizott a svájci síterepen
Idén már hatodszor rendezték meg a Mikulások síelését a svájci síterepen, soha ennyien nem öltöztek még be Mikulás-jelmezbe.
2019.12.07.
FREEZE sí és snowboard tábor
2020. március 21-28. között kerül megrendezésre a FREEZE Sí és Snowboard Tábor Svájcban, Veysonnaz városában. A sítábor egyediségét a kiváló minőségű és extrahosszú sípályáknak, valamint a lenyűgöző látványt biztosító környezetnek és a luxusminőségű szállásoknak köszönheti. Itt minden téli sportot kedvelő megtalálja a neki megfelelő csúszási lehetőségeket az amatőrtől az extrém szintig!
2019.11.20.
TOP10 lista - A világ legnagyobb síterepei
A Föld leghatalmasabb síterepeinek listája változott az utóbbi években, ám az élen még mindig a franciaországi Trois Vallées áll összesen 600 km egybefüggően besízhető sípályáival.
2019.11.08.
Verbier: újabb svájci síterep kezdi meg az idei szezont
Egy héttel korábbra tervezték a nyitást, de akkor nem volt elég hó. Azóta hullott kb. fél méter, nincs akadálya a nyitásnak.
2019.01.08.
Nagyszabású party és élmény sítáborok 2019-ben
Tedd a szívedre a kezed és mondd, hogy csak a sport érdekel az egészből! Vagy tudod mit? Inkább tedd fel a kezed, ha jól akarod magad érezni! Itt alapszabály, hogy amíg nem csúsztál másnaposan, addig gyakorlatilag meg sem érkeztél a hegyre. Soroljuk, hogy miből választhatsz idén.
2018.11.02.
Verbier (Svájc): hétvégén megkezdődik a szezon!
60 cm friss hó hullott az elmúlt napokban Svájc egyik ismert síterepén, a Négy-Völgyhöz tartozó Verbier hegyeiben. Bár a síterep többek között a pályán kívüli síelők Mekkája, nekik még egy kicsit várni kell, de a lehullott hómennyiség ahhoz már elég, hogy egy pályát előkészítsenek.
2018.03.08.
Ratrak sebesítette meg a pályán kempingező sítúrázót
Még a sokat látott pályaüzemeltetők sem tudtak hinni a szemüknek, de a vezetőség sem a fülüknek, amikor meghallották a hírt. A svájci Verbier síterepén egy sítúrázó úgy döntött, hogy a sípálya szélén veri fel a sátrát és megalszik 2500 méteres magasságban. Sem ő, sem a ratrakos nem számított arra, hogy éjfél után találkoznak.
2017.12.03.
Rekord: 2656 Mikulás síelt a svájci síterepen
A svájci Verbier síterepe az idén is meghívta a Mikulásokat egy közös síelésre. Pontosabban mindenkit, aki hajlandó volt beöltözni a Mikulásnak vagy Télanyónak. A síterep megtett mindent, hogy minél többen jöjjenek el a Mikulás rekord megdöntésére.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »