Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

4 Vallées : Verbier - Nendaz - Tyon - Veysonnaz témájú cikkeink

2019.01.08.
Nagyszabású party és élmény sítáborok 2019-ben
Tedd a szívedre a kezed és mondd, hogy csak a sport érdekel az egészből! Vagy tudod mit? Inkább tedd fel a kezed, ha jól akarod magad érezni! Itt alapszabály, hogy amíg nem csúsztál másnaposan, addig gyakorlatilag meg sem érkeztél a hegyre. Soroljuk, hogy miből választhatsz idén.
2018.11.02.
Verbier (Svájc): hétvégén megkezdődik a szezon!
60 cm friss hó hullott az elmúlt napokban Svájc egyik ismert síterepén, a Négy-Völgyhöz tartozó Verbier hegyeiben. Bár a síterep többek között a pályán kívüli síelők Mekkája, nekik még egy kicsit várni kell, de a lehullott hómennyiség ahhoz már elég, hogy egy pályát előkészítsenek.
2018.03.08.
Ratrak sebesítette meg a pályán kempingező sítúrázót
Még a sokat látott pályaüzemeltetők sem tudtak hinni a szemüknek, de a vezetőség sem a fülüknek, amikor meghallották a hírt. A svájci Verbier síterepén egy sítúrázó úgy döntött, hogy a sípálya szélén veri fel a sátrát és megalszik 2500 méteres magasságban. Sem ő, sem a ratrakos nem számított arra, hogy éjfél után találkoznak.
2017.12.03.
Rekord: 2656 Mikulás síelt a svájci síterepen
A svájci Verbier síterepe az idén is meghívta a Mikulásokat egy közös síelésre. Pontosabban mindenkit, aki hajlandó volt beöltözni a Mikulásnak vagy Télanyónak. A síterep megtett mindent, hogy minél többen jöjjenek el a Mikulás rekord megdöntésére.
2017.11.09.
Svájc: Verbier is megkezdi a szezont
Az elmúlt napok havazása után az Alpokban egyre több olyan síterep is megkezdi a szezont, amelyek nem gleccseren találhatóak. Svájcban pénteken nyitja ki kapuit először a kultikus síterep, Verbier. Itt az elmúlt napokban 40 cm hó hullott, így egy kis rásegítő hóágyúzással néhány pályát már meg tudnak nyitni.
2017.11.02.
Újabb közös svájci-francia bérlet a szezonra
Az idei szezontól három síterep egyesíti erőit. A jelenleg is francia és svájci síterepeket tömörítő, Portes du Soleil, a svájci Négy-Völgy, valamint a svájci Aletsch Arena döntött úgy, hogy saját szezonbérletesei a másik két síterepen öt napot ingyen síelhetnek a következő szezonban.
2017.02.21.
Snowboardos csoda: lefilmezte, ahogy túléli a lavinát
A múlt héten tette ki a közösségi oldalára egy snowboardos a videóját, amely azóta bejárta a világot. A videóban az látható, hogy saját maga elindít egy lavinát, amely körülbelül fél percen keresztül sodorja a hegyen, de a végén sértetlenül megússza a kalandot. Az egészet a fejkamerája rögzítette.
2017.02.20.
PowdAir: új légitársaság síelőknek
Múlt héten jelentették be Svájcban, hogy új légitársaság indul, amelynek elsődleges célja a síelők kiszolgálása. Még semmiről sem maradtunk le, hiszen a légitársaság 2017 decemberétől üzemelne a nyugat-európai repülőterek és a svájci síterepek között.
2016.12.10.
Verbier: síoktatás ügyfélbarát időbeosztással
A svájci Verbier síterepének honlapja szerint a síterepen 17 síiskola nyújt szolgáltatásokat. Közülük az egyik síiskola új időbeosztást készített tanítványai számára. Ezentúl nem kell az órákat jó előre lekötni, sokkal kötetlenebb módon lehet tanulni az oktatóktól.
2016.12.05.
Így néz ki 1150 Mikulás egymás mellett a sípályán
Idén harmadszor tartotta meg a Mikulások szezonelejei síelést a svájci Verbier síterepe. Bárki, aki beöltözött Mikulás jelmezbe aznap ingyen síelhetett. A szervezők szerint 1150 Mikulásnak öltözött férfi, nő, idős vagy fiatal vett részt a rendezvényen.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 29 vendég és 4 regisztrált felhasználó látogatja.