4 Vallées : Verbier - Nendaz - Tyon - Veysonnaz témájú cikkeink

World Ski Awards: díjazták a világ legjobb síterepeit

2022.11.21. Wesselényi Andrea
2021 után 2022-ben is Verbier kapta meg a World Ski Awards-on a "Világ legjobb síterepe" címet. Ultramodern felvonók, csodás sípályák és minden igényt kielégítő aprés ski programok nyerő kombinációját nyújtja a svájci síparadicsom - indokolta döntését a zsűri.

Svájcban olcsóbb a síbérlet a vonattal érkező külföldieknek

2022.11.10. Bata Attila
Svájcban sok mindent nem kell reklámozni, a síterepek is ezek közé tartoznak. Néhány ismert és népszerű terep az idén olcsóbban elérhetővé válik azoknak, akik bevállalják, hogy vonaton érkeznek síelni. Akár 20-30%-os kedvezmény is jár a síbérletből a környezetbarát utazásért.

Freeride World Tour 2023: síelés a világ körül

2022.10.17. síelők.hu
A Freeride World Tour egy egyedülálló világkörüli versenysorozat, melyet idén 16. alkalommal rendeznek meg. A szervezők freeride sízőket és snowboardosokat várnak 5 ország kiváló síterepein rendezett futamokra.

Svájci szigor: 10 síterep üzemelt a hétvégén

2020.11.02. Bata Attila
Sorra zárják be síterepeiket novemberre az alpesi országok. Jelenleg leginkább a francia, olasz és osztrák gleccserpályák érintettek a novemberi korlátozások miatt. Svájcban, bár a járvány szintén erősen jelen van, a síterepeket még(?) nem zárták be.

Zipline: a világ legmagasabban épített átcsúszóját adták át

2020.08.21. Bata Attila
A héten nyílt meg Svájcban, Verbier síterepén a világ legmagasabban épített átcsúszója, angol és nemzetközileg ismertebb kifejezéssel a zipline.

Verbier: ötezer Mikulás bulizott a svájci síterepen

2019.12.09. Bata Attila
Idén már hatodszor rendezték meg a Mikulások síelését a svájci síterepen, soha ennyien nem öltöztek még be Mikulás-jelmezbe.

FREEZE sí és snowboard tábor

2019.12.07. MEEX
2020. március 21-28. között kerül megrendezésre a FREEZE Sí és Snowboard Tábor Svájcban, Veysonnaz városában. A sítábor egyediségét a kiváló minőségű és extrahosszú sípályáknak, valamint a lenyűgöző látványt biztosító környezetnek és a luxusminőségű szállásoknak köszönheti. Itt minden téli sportot kedvelő megtalálja a neki megfelelő csúszási lehetőségeket az amatőrtől az extrém szintig!

TOP10 lista - A világ legnagyobb síterepei

2019.11.20. síelők.hu
A Föld leghatalmasabb síterepeinek listája változott az utóbbi években, ám az élen még mindig a franciaországi Trois Vallées áll összesen 600 km egybefüggően besízhető sípályáival.

Verbier: újabb svájci síterep kezdi meg az idei szezont

2019.11.08. Bata Attila
Egy héttel korábbra tervezték a nyitást, de akkor nem volt elég hó. Azóta hullott kb. fél méter, nincs akadálya a nyitásnak.

Verbier (Svájc): hétvégén megkezdődik a szezon!

2018.11.02. Bata Attila
60 cm friss hó hullott az elmúlt napokban Svájc egyik ismert síterepén, a Négy-Völgyhöz tartozó Verbier hegyeiben. Bár a síterep többek között a pályán kívüli síelők Mekkája, nekik még egy kicsit várni kell, de a lehullott hómennyiség ahhoz már elég, hogy egy pályát előkészítsenek.

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.