Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Hogyan készül a síelők.hu hójelentése?
A síelők.hu a világ több mint 1000 síterepére vonatkozóan mutat hójelentést. A külföldi síterepek hóadatait a síterepek üzemeltetői írják be a Skiresort Service International admin felületén, és a beírt adatokat az ottani munkatársak folyamatosan ellenőrzik. Ezzel az adatbázissal a síelők.hu is össze van kapcsolva, az adatok online érkeznek és óránként frissülnek a rendszerünkben. Tehát ha egy síterep üzemeltetője bárhol a világban új hóadatot ír be, az legfeljebb egy órán belül a síelők.hu-n is megjelenik. Ezeket az adatokat a síelők.hu szerkesztői is naponta ellenőrzik, és jelzik a nemzetközi szolgáltatónak, ha bármi probléma adódik. A javítás általában egy órán belül megtörténik.

A hazai síterepekkel közvetlen a kapcsolat, a magyarországi síterepek üzemeltetői a síelők.hu erre kialakított online felületén írják be naponta az aktuális hó adatokat. Az adatokat munkatársaink naponta ellenőrzik és korrigálják, ha szükséges. A beírt adatok azonnal megjelennek a portál felületein.

A hóadatokat visszamenőleg is tároljuk, sőt grafikonon is ábrázoljuk a hóhelyzet alakulását. Egészen a 2009/10 szezonig visszamenőleg tekinthetők meg a korábbi hóadatok az adott síterepnél a Hótörténet menüpontra kattintva.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »