Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Naponta többször frissül hazai hójelentésünk!

2010.01.06. 2012.11.20. | frissítve: 2012.11.20.

A sielok.hu létrehozta az első magyarországi online hószolgálatot. A hazai síterepek üzemeltetői hozzáférést kaptak honlapunkhoz, ahol saját hóadataikat naponta akár többször is frissíthetik. Természetesen szerkesztőségünk is folyamatosan ellenőrzi a weblapon megjelenő hóadatok frissességét.
Fotó: Mátraszentistván Sípark
Fotó: Mátraszentistván Sípark
h i r d e t é s
A Zöldpont Hószolgálat megszűnése óta nem volt megbízható központi hójelentés Magyarországon. Ezt pótolja a sielok.hu új szolgálatása. Weblapunkon mindig friss hóadatokat és pályainfókat találnak látogatóink minden hazai síterepről: Nyár óta dolgoztunk a hószolgálat fejlesztésén. Ennek részeként minden hazai síterep üzemeltetővel megállapodást kötöttünk, hogy biztosítani tudjuk a megjelenő hó- és pálya információk megbízhatóságát. Ezen túl vállaljuk, hogy a magyar síelők körében legnépszerűbb hazai és külföldi síterepek hójelentését partner médiumok (TV, rádió, sajtó, offline és online lapok, portálok) számára a megbeszélt időközönként automatikusan emailben továbbítjuk.

A sielok@sielok.hu címre várjuk azon új médiapartnerek jelentkezését, akik szeretnék átvenni hójelentéseinket. A szolgáltatás teljesen INGYENES, csak egy forrás megjelölést kérünk. A hójelentések online átvétele egyszerűen megoldható partnerdobozunk használatával.
KOMMENTEK
loppadi | 2010.12.02. 12:31
Esik a hó Budapesten!!!!
Nekem ettől teljesen karácsonyi hangulatom lett, de komolyan! Őszinte leszek, novemberben, amikor voltak ezek a 20 fok közeli napok, hát, jó az, meg nem fáztunk, de abban nem igazi a karácsony.
Nem is bírnám például Ausztráliában. Persze, ki, mihez szokott hozzá.
Nekem már az sem volt az igazi, amikor a tavaly telet Észak-Spanyolországban töltöttem, és a leghidegebb napokon volt + 10 fok, persze hó nélkül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.