Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
ROKON Sport profillapja
Regisztráció időpontja: 2007.11.26.
Bemutatkozás
Boltunk 1991-ben kezdte meg működését Csillaghegyen, az egykori körzeti megbízott helyén, a Mátyás király út 6 szám alatt.

A kezdetben háztartási eszközöket, gyertyát, tollseprőt és néhány ütött-kopott jégkorcsolyát árusító, családi összefogással létrejött vállalkozás mára az egyik legszélesebb árukészletet forgalmazó hazai sportszerkereskedéssé nőtte ki magát.

A nyitás óta a legnagyobb hangsúlyt a sportszerek értékesítésére helyeztük. Az évek során viszont számtalan plusz tevékenységet folytattunk - voltunk mi már rovarírtószer mintabolt, kultúrcikk bizományi, kiegészítő bútorok szakkereskedése, katonai-munkaruházati üzlet és további változatos termékekkel kereskedtünk (szőlőprés, porszívó,centrifuga, légyfogó papír, használt televízió). Ezek a nálunk egykoron gyakran keresett árucikkek az ezredfordulóra teljesen kiszorultak polcainkról és átengedték a teret a sportszereknek.

Nyáron főként a kerékpárosok, görkorisok, télen a síelők és snowboardosok paradicsomává varázsoljuk üzletünket. A bizományosi értékesítés és a sporteszközök, téli sportszerek, kerékpárok szervizelése, valamint a sílécek és snowboardok kölcsönzése a 90'-es évek közepétől meghatározó szerepet tölt be cégünk életében.

Fő célkitűzésünk egyike ezen szolgáltatások színvonalának erősítése, a vásárlói igények figyelembevételével.
2004-ben létrehoztuk a Rokon Baráti kör-t, amelynek tagjaival évről-évre járjuk a szebbnél szebb ausztriai és szlovák síterepeket.
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 93 vendég és 11 regisztrált felhasználó látogatja.