Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvezményes síelési lehetőségek Stájerországban

2015.11.09.

Összegyűjtöttük a legjobb akciókat, síbérlet kedvezményeket, melyek ebben a szezonban várják a Stájerországba látogató síelőket. Családi napok, bérletkedvemények, bónuszok - érdemes kihasználni ezeket a spórolási lehetőségeket.
Kedvezmény tippek 2015/16 téli szezonra:
  • A Joglland-Waldheimat régióban a 14 éven aluli gyermekek INGYEN síelhetnek a Misenbachban található Wiesenhofer felvonón, ha a miesenbachi Paunger szállodában szállnak meg.

  • Az Almenland Natúrparkban hétfőtől péntekig ingyen lehet síelni és sífutni a Teichalmon, ha az üdülésünket Fladnitz/Teichalmban, Tyrnauban, Nechnitzben vagy Tulwitzben töltjük.

  • Különleges feltételek várják a családokat Stájerország legnagyobb síterepén is, a Schladming-Dachstein régióban. Húsvéti családi akció idén is lesz ingyenes síbérlettel a gyermekeknek, családi bónusz a harmadik gyermektől, fiatal családos bérlet a kisgyermekes szülőknek és hétvégi kedvezmény a fiataloknak a Ski amadé területén.

  • a Schneebärenland azaz Jegesmedve" szövetség 4 síterepén (Riesneralm, Tauplitz, Planneralm és Kaiserau) mindenki ifjúsági bérlettel síelhet 25 éves korig.

  • A „családi napok” alkalmával a Kreischbergen (december 5-től 18-ig és március 16-től április 3-ig) INGYEN síelhetnek a 15 éven aluli gyermekek, ha legalább az egyik szülő vásárol egy teljes árú síbérletet és a család rendelkezik Murtal vendégkártyával.

  • A Grebenzen - St. Lambrecht síterepen az ifjúsági tarifa 28 éves korig érvényes.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Feriendorf Murau
Önálló, szépen berendezett házak Murau szélén. A környéken rengeteg kikapcsolódási lehetőség van. Akár 12 fő elszállásolására is alkalmasak a házak (70-135 m2), némelyikben pezsgőfürdő és szauna is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartmenthaus Esther
A családias apartmanház Ramingstein 1.000 fős kis településén nyugodt környezetben 4 db különálló apartmannal várja vendégeit. Saját konyha, sítároló, infraszauna, WiFi, parkoló szintén megtalálható a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.