Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ne hagyd, hogy a rossz látásod elvegye a síelés örömét!

2022.01.26. (x) szponzorált cikk

A szemüveg vagy a kontaktlencse nemcsak a nyári, de a téli sportok során is rengeteg macerát okozhat. Azonban köszönhetően a legmodernebb látásjavító lézerkezelésnek már neked sem kell kompromisszumot kötnöd! Akár 2-3 perc alatt éles látásod lehet és visszakaphatod a sportolás szabadságát.
A téli sportok szerelmeseként valószínűleg te is tapasztaltad már, hogy szemüvegesként a megfelelő felszerelés beszerzése sem egyszerű. Egy szimpla síszemüveg mögé nehezen fér be a szemüveg, vagy ha befér, akkor gyakran bepárásodik. Ma már léteznek más alternatívák is, de ezek mind elég költségesek. llyen például a dioptriás, cserélhető lencsével ellátott síszemüveg, vagy az úgynevezett OTG (='Over the Glass’) síszemüveg. Ez utóbbi előnye, hogy a nagy felületének köszönhetően a normál szemüvegkeret is kényelmesen befér alá.
Vagy kontaktlencsés vagy? Akkor pontosan tudod, hogy a kontaktlencse sem igazán praktikus. Hideg, szeles időben hamarabb kiszárad a szem, ami sportolás közben szúró, égő érzéssel, kellemetlenséggel járhat. Nem is beszélve arról, hogy egy-egy esés alkalmával a kontaktlencse könnyen elmozdulhat, vagy akár ki is eshet. Rossz látással pedig elég kockázatos a csúszás☹.

Éles látás korlátok nélkül? Sima ügy!

Szerencsére ma már létezik megoldás, hogy visszakapd az éles látás szabadságát: a lézeres szemműtét .A modern technológiának hála pedig az sem akadály, ha már lefoglaltad az idei sítúrádat és vészesen közeleg az indulás napja. A Sasszem FEMTO SMART a világ egyik legbiztonságosabb és legpontosabb lézeres látásjavító kezelése, mely fájdalommentesen, maximális biztonság mellett, a milliméter ezredrészének pontosságával tünteti el a dioptriákat. Már a kezelés napján óráról órára tisztul a látás, sőt, a kezelésen átesettek többsége akár már egy napos pihenés után gond nélkül visszatér a munkába és az autóvezetéshez.

Meddig kell várnod kezelés után a síeléssel? !

A jó hír, hogy akár 1 hét után bátran felcsatolhatod a sílécedet, hogy immáron sasszeműként csússz le a havas lejtőkön.

Egyre azonban fokozattan érdemes odafigyelned, a szemed UV védelmére A kezelést követően ugyanis 2 hónapig napszemüveg vagy fényszűrős síszemüveg javasolt. De bizonyára ezzel nem lesz gondod, hiszen a hegycsúcsokon, az amúgy is fokozott UV-sugárzás miatt erre egyébként is szükség van.

Spórold meg a következő síelésed árát! !

Csábítóan hangzik mindez, de aggódsz az anyagiak miatt? Nézd más szemszögből a dolgot! Ha kontaktlencsés vagy, évente átlagosan kb. 60 000 Ft-ot költesz kontaktlencsére és tárolófolyadékra, e mellé 2 évente veszel egy 60 000 Ft-os „átlagos” szemüveget és évente elmész egy 10 000 Ft-os szemészeti vizsgálatra. Hol is tartunk most? Ha összeadod, az elkövetkező 4 évben összesen 400 000 Ft-ot költesz még. A legolcsóbb, Sasszem PRK kezelés 149 000 Ft szemenként, tehát a lézeres szemműtét ára akár 3,5 éven belül megtérülhet.

Ráadásul a 25 év tapasztalattal rendelkező Sasszemklinika most igazán szemrevaló akciót kínál: 160.000 forint kedvezménnyel veheted igénybe a Sasszem FEMTO SMART látásjavító kezelést. Töltsd le a kupont, jelentkezz még ma alkalmassági vizsgálatra, hogy a következő lesiklást már korlátok nélkül élvezhesd!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.