Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ne hagyd, hogy a rossz látásod elvegye a síelés örömét!

2022.01.26. (x) szponzorált cikk

A szemüveg vagy a kontaktlencse nemcsak a nyári, de a téli sportok során is rengeteg macerát okozhat. Azonban köszönhetően a legmodernebb látásjavító lézerkezelésnek már neked sem kell kompromisszumot kötnöd! Akár 2-3 perc alatt éles látásod lehet és visszakaphatod a sportolás szabadságát.
A téli sportok szerelmeseként valószínűleg te is tapasztaltad már, hogy szemüvegesként a megfelelő felszerelés beszerzése sem egyszerű. Egy szimpla síszemüveg mögé nehezen fér be a szemüveg, vagy ha befér, akkor gyakran bepárásodik. Ma már léteznek más alternatívák is, de ezek mind elég költségesek. llyen például a dioptriás, cserélhető lencsével ellátott síszemüveg, vagy az úgynevezett OTG (='Over the Glass’) síszemüveg. Ez utóbbi előnye, hogy a nagy felületének köszönhetően a normál szemüvegkeret is kényelmesen befér alá.
Vagy kontaktlencsés vagy? Akkor pontosan tudod, hogy a kontaktlencse sem igazán praktikus. Hideg, szeles időben hamarabb kiszárad a szem, ami sportolás közben szúró, égő érzéssel, kellemetlenséggel járhat. Nem is beszélve arról, hogy egy-egy esés alkalmával a kontaktlencse könnyen elmozdulhat, vagy akár ki is eshet. Rossz látással pedig elég kockázatos a csúszás☹.

Éles látás korlátok nélkül? Sima ügy!

Szerencsére ma már létezik megoldás, hogy visszakapd az éles látás szabadságát: a lézeres szemműtét .A modern technológiának hála pedig az sem akadály, ha már lefoglaltad az idei sítúrádat és vészesen közeleg az indulás napja. A Sasszem FEMTO SMART a világ egyik legbiztonságosabb és legpontosabb lézeres látásjavító kezelése, mely fájdalommentesen, maximális biztonság mellett, a milliméter ezredrészének pontosságával tünteti el a dioptriákat. Már a kezelés napján óráról órára tisztul a látás, sőt, a kezelésen átesettek többsége akár már egy napos pihenés után gond nélkül visszatér a munkába és az autóvezetéshez.

Meddig kell várnod kezelés után a síeléssel? !

A jó hír, hogy akár 1 hét után bátran felcsatolhatod a sílécedet, hogy immáron sasszeműként csússz le a havas lejtőkön.

Egyre azonban fokozattan érdemes odafigyelned, a szemed UV védelmére A kezelést követően ugyanis 2 hónapig napszemüveg vagy fényszűrős síszemüveg javasolt. De bizonyára ezzel nem lesz gondod, hiszen a hegycsúcsokon, az amúgy is fokozott UV-sugárzás miatt erre egyébként is szükség van.

Spórold meg a következő síelésed árát! !

Csábítóan hangzik mindez, de aggódsz az anyagiak miatt? Nézd más szemszögből a dolgot! Ha kontaktlencsés vagy, évente átlagosan kb. 60 000 Ft-ot költesz kontaktlencsére és tárolófolyadékra, e mellé 2 évente veszel egy 60 000 Ft-os „átlagos” szemüveget és évente elmész egy 10 000 Ft-os szemészeti vizsgálatra. Hol is tartunk most? Ha összeadod, az elkövetkező 4 évben összesen 400 000 Ft-ot költesz még. A legolcsóbb, Sasszem PRK kezelés 149 000 Ft szemenként, tehát a lézeres szemműtét ára akár 3,5 éven belül megtérülhet.

Ráadásul a 25 év tapasztalattal rendelkező Sasszemklinika most igazán szemrevaló akciót kínál: 160.000 forint kedvezménnyel veheted igénybe a Sasszem FEMTO SMART látásjavító kezelést. Töltsd le a kupont, jelentkezz még ma alkalmassági vizsgálatra, hogy a következő lesiklást már korlátok nélkül élvezhesd!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.