Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

A Ski amadé legjobb csomagajánlatai síbérlettel

2018.10.03. | Frissítve: 2018.12.21. | Szerző: sielok.hu
Öt régió, 760 kilométernyi sípálya, 270 felvonó és sílift, 260 hütte és számtalan nagyszerű ajánlat. A Ski amadé speciális hetek nagyszerű lehetőséget kínálnak egy kedvező osztrák üdüléshez 2019-ben is - kisgyermekeknek, nyugdíjasoknak, fiataloknak, családoknak, pároknak vagy csoportoknak.

4=3 CSOMAG

Síeljen négy napot, de fizessen csak hármat! A 4=3 ajánlatcsomag csak válogatott szálláshelyeken, valamint előre meghatározott akciós időpontokban érvényes és magában foglalja a síbérletet.

- 4 éjszaka 3csillagos szállodában félpanziós ellátással és
- 4 napos Ski amadé síbérlettel,
- kétágyas szobában történő elhelyezéssel személyenként 295 eurótól foglalható.
Bővebb infó »

B&B + SKI

A Ski amadé síszövetség területén a magánszállásoknak szigorú kritériumoknak kell megfelelnie. A "B&B+Ski" ajánlatcsomagot csak a legjobb értékelést kapó szálláshelyek szerepeltethetik kínálatukban. Az ajánlatcsomag ára magában foglalja a heti síbérletet is. Az ajánlat csak az elő-, közép- és utószezonban, meghatározott időpontokban érvényes.

- 7 éjszaka magánszálláson reggelivel és
- 6 napos Ski amadé síbérlettel
- kétágyas szobában történő elhelyezéssel személyenként 455 eurótól foglalható.
Bővebb infó »

SIXTY PLUS

A 60 év feletti síelőket (az 1959-ben és az előtt születettek) a szezonkezdéstől 2018. december 22-ig és 2019. március 30-tól április 6-ig különleges ajánlattal várja a Ski amadé. A kedvező árú ajánlatcsomag magában foglal egy speciális 7 napos programot és az akcióban résztvevő szállodák ajándékba adják a síbérletet.

- 7 éjszaka egy háromcsillagos szállodában félpanzióval és
- 6 napos Ski amadé síbérlettel
- kétágyas szobában történő elhelyezéssel személyenként 439 eurótól foglalható.
Bővebb infó »
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

CSALÁDI BÓNUSZ

A Ski amadé síszövetségben odafigyelnek a családokra, ezért a családi bónusz keretén belül a harmadik, negyedik, ötödik és minden további gyermek (2003 és 2012 között születettek) és ifjúsági korú (2000–2002 között született) családtag INGYEN síelhet.
Feltétel: a megegyező időszakra Ski amadé síbérletet kell vásárolnia legalább az egyik szülőnek és az első két gyermek, illetve ifjúsági korú családtagnak.
Bővebb infó »

MINI'S WEEK - kisgyermekes családoknak

2019. január 12-től 26-ig a hat éven aluli gyerekek, vagyis a 2013-ban vagy később született gyerekek síoktatást (5 x 1/2 nap vagy 3 egész nap), síkölcsönzést és Ski amadé síbérletet kapnak. Ráadásul a gyerekek a Ski amadé síszövetség számos szálláshelyén ingyen szállhatnak meg a szülők szobájában.

Ár: 100 euró gyerekenként.
Bővebb infó »

JUNIOR HÉTVÉGI KEDVEZMÉNY

A gyerekeknek (2003 és 2012 között születettek) és az ifjúsági korúaknak (2000 és 2002 között születettek) a Ski amadé síszövetségben hétvégenként a normál tarifánál 35 százalékkal olcsóbbak a síbérletek.

Ár: a napijegy ilyenkor 17 euróba kerül a gyerekeknek és 27 euróba az ifjúsági korúaknak.
Bővebb infó »

LADIES WEEK

A Ladies Week természetesen a férfiakra is érvényes. 2019. március 23-tól 30-ig mindenki – mindegy, hogy férfi vagy nő –, aki vásárol egy síbérletet, ajándékba kap egy másodikat. Emellett az akciós hét alkalmával sítesztek, vezetett sítúrák, számtalan rendezvény, koncert és parti várja a vendégeket.

- 7 éjszaka egy négycsillagos szállodában félpanzióval
- 6 napos síbérlettel + 1 ajándék síbérlettel
- kétágyas szobában történő elhelyezéssel személyenként 1130 eurótól foglalható.
Bővebb infó »

HÚSVÉTI CSALÁDI AKCIÓ

A húsvéti nyuszi 2019. március 16-tól a szezon végéig különleges ajánlatot tartogat a családoknak. A 15 éven aluli gyermekek (2003-ban és később születettek) ingyen síelhetnek, ha legalább az egyik szülő vásárol egy legalább hatnapos síbérletet. Emellett a Ski amadé húsvéti meglepetésként további izgalmas rendezvényekkel és ajánlatokkal várja a családokat.

- 7 éjszaka apartmanban
- 6 napos Ski amadé síbérlettel 4 főnek (2 felnőtt és 2 gyermek)
- foglalható 1179 Eurótól
Bővebb infó »

TANULJ MEG SÍELNI 3 NAP ALATT!

A későn kezdőknek vagy az újrakezdőknek ideális választás a Learn2Ski ajánlat. A résztvevők szenvedés nélkül, vidám keretek között tanulhatnak meg síelni mindössze három nap alatt úgy, hogy végül egy kék pályán minden gond nélkül le tudjanak síelni. Ráadásul pénzvisszafizetési garanciával.
Egy háromnapos síoktatás négy éjszakával, síbérlettel és a sífelszerelés kölcsönzésével egy panzióban reggelivel 444 eurótól, egy négycsillagos szállodában félpanzióval 688 eurótól foglalható. A síoktatás naponta 4 órán át tart. A Learn2Ski ajánlatcsomag csak meghatározott időszakokban foglalható.
Bővebb infó »
Ski AmadéInformációk a Ski amadé síbérletszövetségről az üdülővendégeknek:
Weboldal (magyarul): www.skiamade.com/
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »