Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

15 éves a szombathelyi síverseny

2017.03.03.
A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség Sí Szakága 2003-ban rendezte első síversenyét Wenigzellben. Vécsey Zsolt szakágvezető elmondta, hogy 2017. február 26-án nem csak a rendező HO-VÉ Sport és a helyi síklub, a Skiteam Wenigzell csapata, de számtalan szombathelyi síelő is ünnepelte a 15 éves jubileumot.
h i r d e t é s
Közülük sokan szinte már hazajárnak a Joglland központjának számító Wenigzellbe.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A február végének megfelelő hóviszonyok várták azt a lelkes, közel 100 fős mezőnyt, melynek tagjai a sportbarátság keretein belül, de rendkívül kiélezett 2 futamban döntötték el a helyezéseket. A verseny remek hangulatban zajlott, és sok izgalmat is tartogatott a 2. futam. A nap legjobb női és férfi eredménye Vécsey Veronika és Balla Gergely nevéhez fűződik. A 16 éves szombathelyi lány kiváló versenyzéssel és a 2 futamban rizikót is felvállalva javított eredményén amivel férfi mezőny 51 indulójából 47-et maga mögé utasított.
Az eredményhirdetést követte a 18 év alattiak számára rendezett tombola, a támogatok nagyvonalú ajándékait ezúton is köszönik a szervezők. Vécsey Zsolt kiemelte, hogy Szombathely büszke lehet kiváló síelőire, bizakodóan tekint a jövőbe és arra számít, hogy jövőre még több szombathelyi család látogat el Szombathely síversenyére.
A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség Sí szakága idei utolsó rendezvénye ingyenes sí- és snowboard oktatást biztosít az érdeklődőknek Stralleggben, ami csupán 5 km-re található Wenigzelltől. Érdemes velünk tartani, hangsúlyozta Vécsey Zsolt, hiszen a Ho-Vé Sport felajánlásában korlátozott számban ingyenes gyermekbérletekhez lehet jutni ezen a napon.
Kapcsolódó fotóalbumok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 106 vendég és 13 regisztrált felhasználó látogatja.