Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Wenigzell
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 940 - 1120 m
Szintkülönbség 180 m
Sípályák hossza 2 km
Liftek száma 3
2 km
Húzólift
3
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
Wenigzell kiváló tanulópálya. Kezdők számára optimális. Olyan az egész, mint egy nagy gyúródeszka, széles, lankás, a csákányos felvonók a pálya 2 szélén vannak, tehát ha kiesik a kezdő, lecsúszik és nem erdei túrára indul, mint esetleg más tanulópályán. Ez még a kimondottan óvatosakba is bátorságot önt. A jó síelő sem unja halálra magát, mert a pályának 2 meredekebb része is van, ahol a versenyeket is rendezni szokták. A gyerekfelvonó - amit beágyaztak a nagy pálya vonalába - kb. 100 méter hosszú és ingyenes(!), itt könnyen tanulnak a kicsik.
További lehetőségek: mesefigurás pálya gyerekeknek, funpark snowboardosoknak, esti sízés kivilágított zenés pályán este 9 óráig.

Wenigzell és egyben az egész Joglland sírégió központjában található a környék egyetlen élményfürdője, a Joglland Oase. Délután 5 óra után kedvezményes belépővel vehetők igénybe a szolgáltatások, a fürdő este 9 óráig várja a látogatókat.

A síterep lejtőin az elmúlt 7 évben több, mint 10 magyar síversenyt rendeztek meg, köztük a magyar paralimpiai válogatott is itt versenyzett.

Útvonal Szombathely felől:
Oberwart- Pinkafeld - Grafenschachen - Neustift - 54. sz. főút - St Jakob im Walde irányába - Rohrbach a.d. Lafnitz - Mönichwald - Waldbach - Schneeland Wenigzell

Olvasd tovább
IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS
Ma
3°C
17°C
Holnap
6°C
19°C
Holnapután
9°C
18°C
7 napos előrejelzés
HÓJELENTÉS
A síterep nem szolgáltat hóadatokat.
SZÁLLÁSOK
FOTÓK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.