Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Vredestein lesz a 2025-ös FIS Alpesi Sí VB hivatalos főszponzora

2024.02.01. sielok.hu

Az Apollo Tyres új szerződést írt alá, amelynek értelmében a Vredestein prémium gumiabroncsmárka lesz a jövő évben, február 4. és 16. között az ausztriai Saalbachban megrendezett 2025-ös FIS Alpesi Sí Világbajnokság hivatalos főszponzora.
A 2023-ban a franciaországi Courchevelben és Méribelben megrendezett kulcsfontosságú eseménnyel kapcsolatos sikeres partneri együttműködés után az új szponzori szerződés még tovább növeli majd a márka elismertségét, és további figyelmet irányít a Vredestein díjnyertes téli és négyévszakos gumiabroncsaira. A szerződés megkötéséről az Infront, az esemény kizárólagos marketingpartnere gondoskodott.

A kétévente megrendezett FIS Alpesi Sí Világbajnokság széles körben a világ egyik legnagyobb horderejű alpesi síversenyének tartják. Az eseményen 75 ország körülbelül 600 férfi és női atlétája vesz részt, akik a világ síelőinek élmezőnyébe tartoznak, és a sportág legfontosabb versenyszámaiban mérik össze tudásukat: lesiklás, szuperóriás-műlesiklás, óriás műlesiklás, műlesiklás és kombinált versenyszámokban.

A legkiválóbb síelők tömörítése mellett a világbajnokságnak egyúttal a téli sportok iránti érdeklődés felkeltésében és a síelők új generációjának bevonzásában is fontos szerepe van. Napjainkig a vb-t Európa, Észak-Amerika, Dél-Amerika és Ázsia 12 különböző országában rendezték meg.

A 2025-ös FIS Alpesi Sí Világbajnokságon a Vredestein márka a kiválasztott eseményeken kiemelt helyen szerepel majd a versenyzők öltözékén, valamint a versenypályákat övező hirdetőtáblákon. A márka a hivatalos eredményjelzőn és a virágceremónia hátterén is látható lesz majd a kiválasztott eseményeken. Utóbbit a nyitóceremónián és a győztesek bemutatásán használják majd az egyes események lezárását követően.

„A FIS Alpesi Sí Világbajnokság nézők százmillióit vonzza a világ minden tájáról, akik ámulattal követik az alpesi síelés csúcseseményét” – mondta Benoit Rivallant, az Apollo Tyres európai részlegének elnöke. „Ez tökéletes platformot biztosít a számunkra a Vredestein márka népszerűsítésére, valamint a téli és négyévszakos gumiabroncsaink által nyújtott kiváló teljesítmény bemutatására.

Ez az új szerződés része a világ komoly sporteseményeivel kapcsolatos szélesebb körű elköteleződésünknek, amely a síeléstől és a motorsportoktól egészen a labdarúgásig és a futásig terjed, és célja, hogy felkeltse az olyan rajongók figyelmét, akik nagyra becsülik a prémium minőségű, teljesítményközpontú termékeket.”

A komoly elismeréseket bezsebelő Wintrac Pro kínálata további méretekkel bővül

Az Apollo Tyres nemrég 11 új változat – köztük négy teljesen új méret – hozzáadásával bővítette ki a díjnyertes, ultra nagy teljesítményű (UHP) Wintrac Pro téli gumiabroncsok kínálatát. A Wintrac Pro számos különféle járműre felszerelhető, beleértve például a Peugeot 3008-at, a Volkswagen ID5-öt és ID Buzzt, valamint a Tesla Model Y-t. A Wintrac Pro választéka jelenleg 120 különböző méretopciót tartalmaz a 17–22 colos keréktárcsákkal rendelkező autók számára.

A Wintrac Pro gumiabroncsok „hármas hegycsúcs és hópehely” szimbólummal rendelkeznek, amely tanúsítja az EU téli gumiabroncsokra vonatkozó ECE R117 szabályozásának való megfelelőségüket, továbbá minden időjárási körülmény között kiváló kanyarodási tapadást, rövid féktávolságokat és lenyűgöző nagy sebesség melletti kezelhetőséget biztosítanak. A Wintrac kínálat bizonyos gumiabroncsai mostantól elérhetők „Y” sebességbesorolással, ami azt jelenti, hogy alkalmasak akár legfeljebb 300 km/h-s (186 mph) sebességgel való használatra.

Az Apollo Tyres Hollandiában található K+F csapata által kifejlesztett Wintrac Pro kifinomult és szabadalmaztatott, magas szilika- és műgyantatartalmú vegyületből készül a kiváló tapadási teljesítmény érdekében nedves, havas és jeges körülmények között. A futófelület-mintázat éles szögeket bezáró központi barázdákat és vállrészi lamellákat tartalmaz az egységes kanyarodási reakció biztosítása érdekében a nagy kihívást jelentő körülmények esetén. A futófelület egyenletes nyomáseloszlása optimalizálja a havon való tapadást, a középső területen található vízszintes lamellák pedig elősegítik a folyamatos lassulást és gyorsulást.

A teljesítményközpontú elektromos járművek egyre növekvő népszerűsége miatt az Apollo Tyres a Wintrac Pro több méretváltozatát is továbbfejlesztette úgy, hogy azok jobban megfeleljenek a modern, hálózatról tölthető autók jellemzőinek – például a robbanómotoros autókhoz képest nagyobb súlyuknak, illetve az alacsonyabb sebességek esetén is biztosított maximális nyomatékleadási képességüknek. A kínálat megfelelő gumiabroncsai mostantól „XL” terhelési indexszel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy képesek megbirkózni a jelentősen nagyobb járműtömeggel, illetve a sebességbesorolás is eggyel magasabb kategóriájú lett hét elérhető méret esetében.

Yves Pouliquen, az Apollo Tyres értékesítési és marketingcsoportjának vezetője így nyilatkozott: „A nagy teljesítményű téli gumiabroncsok szegmensében komoly verseny zajlik, és jelentős technikai kihívásokkal kell szembenézni, például olyan gumiabroncsot kell készíteni, amely épp olyan jól teljesít rendkívül nagy sebesség mellett, száraz körülmények között az autópályán, mint egy havas alpesi úton. Az ebben a szegmensben végzett fejlesztéseink során nyert tapasztalataink segítenek, hogy új innovációkat vezessünk be és megtartsuk a versenyelőnyünket más olyan kategóriákban is, amelyekben a Vredestein úttörőnek számít.”

A Wintrac kínálattal kapcsolatos további információkért látogasson el a következő oldalra: https://www.vredestein.hu/

Az Apollo Tyres Ltd vállalatról
Az Apollo Tyres Ltd egy nemzetközi gumiabroncsgyártó, és a vezető abroncsmárka Indiában. A vállalat több gyártóüzemmel rendelkezik Indiában, valamint egy-egy üzeme található Hollandiában és Magyarországon. A vállalat két globális márkanéven értékesíti termékeit: Apollo és Vredestein. A termékek több mint 100 országban érhetők el elismert, exkluzív és több terméket forgalmazó ellátóközpontok kiterjedt hálózatán keresztül.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.