Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Február 2-án Bali László Emlékverseny lesz Pécsen

2014.01.30.
Február 2-án Bali László Emlékverseny lesz Pécsen Február 2-án vasárnap megrendezésre kerül a Bali László Emlékverseny a Misina-tetőn, a Pécsi Sípályán. A verseny célja, hogy a sísportot szeretők egy közös baráti síelésen vegyenek részt, valamint, hogy megemlékezzünk Bali Lászlóról.
Laci bácsi a sí szakosztály vezetője volt 28 éven keresztül. Áldozatos munkával és a sísport iránti önzetlen szeretettel felépítette a pécsi síházat. Elérte, hogy tányéros felvonó és helyben gyártott műanyagpálya legyen a pécsi sípályán. A versenysport nagy támogatója volt, vezetése alatt több országos bajnoka volt a szakosztályunknak.

A vasárnapi versenyen szeretnénk, ha öregek és fiatalok egyaránt indulnának, ezért csak két kategóriában hirdetünk győztest, 50 év alatt és 50 év felett. Igény esetén snowboardos futamot is indítunk. A rajt délután 13:00 órakor lesz.

Ezt követően február 3-án hétfőn kerül sor a hagyományos Megyei Sí Diákolimpiára. Ez az általános-, és középiskolások versenye, ahol reméljük, hogy sok fiatal méri össze a tudását az óriás-műlesikló kapuk között.

Mindkét versenyre szeretettel várnak minden sporttársat! Továbi infó: www.pecsisi.extra.hu
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 82 vendég és 2 regisztrált felhasználó látogatja.