Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Eger város 5. síbajnoksága Zdiarban

2012.03.05.
Eger város 5. síbajnoksága Zdiarban Ötödik alkalommal rendezte meg Eger városa Szlovákiában a városi síbajnokságot. Ezúttal több mint háromszáz egri utazott ki három napra a festői szépségű Zdiarba, ahol ideális pályák és gyönyörű napos idő fogadta a síelőket.
A versenyen végül 108-an indultak az ötévestől a hatvanéves korig. Összesen 12 korcsoportban osztottak ki érmeket a részvevőknek. Külön díjazták a jelmezes síelőket.

Eredmények

Férfiak:
  • 1. Mayer Attila
  • 2. Petrovai Márton
  • 3. Hornyák Vince
Nők:
  • 1. Fejes Réka
  • 2. Vojtkó Vera
  • 3. Fejes Adrian

Értékelések:

Rázsi Botond alpolgármester: "®diar polgármestere, Paul Bekeą, és a terepet jól ismerő egri szervező csapat közös ajánlása alapján esett a választás az új helyszínre, amely egyszerre jelentette ®diar falut és a Bachledova Dolina sípályáit. Már az előkészítő találkozások, tárgyalások is sokat ígérő légkörben zajlottak. A szlovák partner egyrészt kiváló ajánlattal szolgált a vendéglátás, a sí szolgáltatások és a verseny lebonyolítását illetően, másrészt minden kérésünkre nagyon pozitív hozzáállással, rugalmassággal reagált. Mindez nemcsak ígéret maradt, a három nap minden mozzanata az előzetesen megbeszéltek szerint zajlott. Jó döntésnek bizonyult tehát a helyszínváltás, mindenki nagyon elégedett volt a hétvégével, úgy gondolom, hogy ragaszkodni fogunk ehhez a helyhez.
A két települési önkormányzaton túl számos egri vállalkozás támogatta az V. Eger Városi Síbajnokságot, köszönet illeti őket, hiszen nélkülük ez a rendezvény ilyen sikeresen nem lett volna megszervezhető."
Májer Attila abszolút győztes:
"Sokat szoktam síelni, idén nem sikerült készülnöm, csak egy napot csúsztam ezelőtt, de bíztam a jó eredményben. A pálya szombat délelőtt elég jeges és kemény volt, de a lécem jól fel volt készítve, aránylag jó időt mentem. Sok helyen síeltem már, ®diar is kellemes és hóbiztos hely még így márciusban is, igyekeztem bejárni minden pályát. 4-5 éves korom óta síelek, hobbiszinten űzöm ezt a sportágat, és ha már ilyen szép eredményt sikerült elérnem, jövőre is szeretnék ellátogatni a városi bajnokságra."
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó fotóalbumok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 9 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.