Menü ≡

Gyermek és családi síversenyek Erdélyben

2020.03.04. | Frissítve: 2020.03.05. | Szerző: sielok.hu
Az EKE (Erdélyi Kárpát Egyesület) 2020. március 7-én, szombaton Kisbányán (Baisoara, Erdély, Kolozs megye), a buszkáti sípályán immár 16. alkalommal szervezi meg gyerek síversenyét délelőtt 11 órától.
h i r d e t é s
Az EKE (Erdélyi Kárpát Egyesület) idén 16. alkalommal szervez gyermek síversenyt Kisbányán. Pár lelkes barát segítségével 2005-ben született meg az első verseny, a Feleken, a régi sípályán, a házak mellett – akkor, amikor híre sem volt még az új feleki felvonónak, amikor a régi kolozsvári sízők még magukénak tudhattak pár nem hivatalos, de mégis számon tartott, síléccel levert pályát, a Felek mellett például a Hajtás-völgyben. A verseny évről évre egyre ismertebb és népszerűbb lett, a részvételi létszám évről évre nőtt.

További információk: az EKE honlapján

Az egyesület célja, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt hasznos időtöltést biztosítsanak, megszerettessék az érdeklődőkkel a téli sportokat. A családok számára is remek alkalmat kínálnak az együttes megmérettetésre.

Vasárnap, március 8-án 11 órától kerül sor első alkalommal a Hangay Oktáv Családi Síversenyre, melyre két-, három-, négy és öt- vagy többtagú családok jelentkezését várják.

További információk: az EKE honlapján
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »