Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Miklós Edit: Nincs megállás az olimpiára vezető úton!

2013.12.13. | Szerző: Gémes Renáta
A női alpesi sízők Világkupa-sorozatának az az állomása következik, amelyhez 2012-ből szép emlékek kötik Miklós Editet. A svájci St. Moritz-ban sí történelmet írt, amikor is szuper-kombinációban a 30. helyen végzett, és ezzel megszerezte a magyar sí sport első Világkupa pontját a női szakágban.
h i r d e t é s
Most újból lehetőség nyílt arra, hogy korábbi sikerei helyszínén teljesítse küldetését, vagyis Világkupa-pontokat és minél jobb helyezést szerezzen.

De mielőtt teljes erőből a következő versenyre koncentrálna, néhány gondolat Edittől, aki kanadai teljesítményére tekintett vissza:

"Konkrét, határozott célokkal indultam neki a szezonnak. Úgy érzem, jól sikerült a felkészülésem, így kiemelkedő eredményekre számítottam. Breaver Creek után, Lake Louise-ban álltam rajthoz, ahol az időhátrányom látványosan csökkent, az eredményeim javultak, de sajnos még ez sem volt elegendő az első harmincba jutáshoz, igaz nem sok választott el tőle.
Pontok nélkül tértem vissza Európába, de nem adom fel, hétvégén újabb Világkupa futamom lesz Svájcban, St Moritz-ban. Nincs megállás az olimpiára vezető úton!"
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 87 vendég és 8 regisztrált felhasználó látogatja.