Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar Nyílt Nemzetközi és Junior Bajnokság

Műlesiklás 2010. január 14-15. Innerkrems, Ausztria

2010.01.19.

Magyar Nyílt Nemzetközi és Junior Bajnokság A Magyar Sí Szövetség először megrendezésre kerülő nyílt Nemzetközi Magyar bajnoksága és Nemzetközi Junior Magyar bajnoksága nagyon sikeresen zárult. 2010. január 14-15-én műlesiklás számokban került megrendezésre az esemény az ausztriai Innerkremsben.
Január 14-15-én műlesiklás számokban került megrendezésre az esemény az ausztriai Innerkremsben, amelynek első napján számos világklasszis is részt vett, emelve az esemény sportszakmai színvonalát.
A versenyzőket tökéletes pályaviszonyok és kitűnő szervezés várta, valamint az időjárás is kegyeibe fogadta a résztvevőket és a szervezőket. A kb. mínusz 8 fokos hőmérséklet mellett napsütés fogadta a versenyzőket, azonban a pálya jól előkészített minősége a verseny végéig megmaradt. Pontos versenykezdés, gyors lebonyolítás jellemezte az eseményt, s szinte minden résztvevő javított eddigi versenyeredményein, amelyik az olimpia évében igen nagy jelentőséggel bír.

A magyar résztvevők az első napon ideális körülmények között versenyezhettek, mindegyikük befejezte a versenyt, s négyen is 60 FIS pont alatt teljesítették a pályát, s így életük eddigi legjobb FIS pontjaikat érhették el ezen az eseményen.

Eredmények megtekinthetők itt.

Mindkét nap az eredményhirdetésre 13 órakor került sor, a díjakat dr. Kaszó Klára a Magyar Sí Szövetség elnöke és Kapitány Ildikó főtitkár adta át a verseny első 3 helyezettjének, s természetesen sor került külön a magyar versenyzők eredményeinek értékelésére is.
Szerencsés és igen jól sikerült versenyt rendezhettünk, reméljük jövőre legalább ilyen jó eseményt hozhatunk létre jóval több magyar versenyző részvételével, s reméljük, még az óriás-műlesiklás eseményeit is megrendezhetjük. Köszönjük a támogatóknak, a Rexfilm Kft.-nek, a Luminis Kft.-nek, a Neckermann-nak és a Szepesi és Társai Ügyvédi Irodnak és a Havazinnak, valamint a lebonyolításban segítőknek az Innerkrems SC-nek, Bodai Juditnak és Kapitány Ildikónak.
KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.