Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar Nyílt Nemzetközi és Junior Bajnokság

Műlesiklás 2010. január 14-15. Innerkrems, Ausztria

2010.01.19.

Magyar Nyílt Nemzetközi és Junior Bajnokság A Magyar Sí Szövetség először megrendezésre kerülő nyílt Nemzetközi Magyar bajnoksága és Nemzetközi Junior Magyar bajnoksága nagyon sikeresen zárult. 2010. január 14-15-én műlesiklás számokban került megrendezésre az esemény az ausztriai Innerkremsben.
Január 14-15-én műlesiklás számokban került megrendezésre az esemény az ausztriai Innerkremsben, amelynek első napján számos világklasszis is részt vett, emelve az esemény sportszakmai színvonalát.
A versenyzőket tökéletes pályaviszonyok és kitűnő szervezés várta, valamint az időjárás is kegyeibe fogadta a résztvevőket és a szervezőket. A kb. mínusz 8 fokos hőmérséklet mellett napsütés fogadta a versenyzőket, azonban a pálya jól előkészített minősége a verseny végéig megmaradt. Pontos versenykezdés, gyors lebonyolítás jellemezte az eseményt, s szinte minden résztvevő javított eddigi versenyeredményein, amelyik az olimpia évében igen nagy jelentőséggel bír.

A magyar résztvevők az első napon ideális körülmények között versenyezhettek, mindegyikük befejezte a versenyt, s négyen is 60 FIS pont alatt teljesítették a pályát, s így életük eddigi legjobb FIS pontjaikat érhették el ezen az eseményen.

Eredmények megtekinthetők itt.

Mindkét nap az eredményhirdetésre 13 órakor került sor, a díjakat dr. Kaszó Klára a Magyar Sí Szövetség elnöke és Kapitány Ildikó főtitkár adta át a verseny első 3 helyezettjének, s természetesen sor került külön a magyar versenyzők eredményeinek értékelésére is.
Szerencsés és igen jól sikerült versenyt rendezhettünk, reméljük jövőre legalább ilyen jó eseményt hozhatunk létre jóval több magyar versenyző részvételével, s reméljük, még az óriás-műlesiklás eseményeit is megrendezhetjük. Köszönjük a támogatóknak, a Rexfilm Kft.-nek, a Luminis Kft.-nek, a Neckermann-nak és a Szepesi és Társai Ügyvédi Irodnak és a Havazinnak, valamint a lebonyolításban segítőknek az Innerkrems SC-nek, Bodai Juditnak és Kapitány Ildikónak.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.