Menü ≡

SKIOUTLET Alpesi Sí Diákolimpia St. Lambrechtben

2012.01.31. | Frissítve: 2012.02.22. | Szerző: Schäffer János
A 6-18 éves diákok 17. éve küzdenek meg a "Magyar Diákolimpia bajnoka" címért. A verseny idén is az ausztriai St. Lambrechtben kerül megrendezésre 2012. március 2-4-ig.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
A fontosabb tudnivalók a következők:
  • A nevezést az oktatási intézmény elektronikus úton az mdsz.hu DIÁKOLIMPIAI VERSENYKIÍRÁSOK ÉS PROGRAMOK "Általános szabályok" 9. pontjában előírtak szerint 2012. február 16-án 12 óráig kell megadni. Elkésett illetve helyszíni nevezést nem fogadunk el.

  • A kizárólag "A" kategóriába nevezhető versenyzők névsora az MDSZ és a Magyar Sí Szövetség honlapjain megtalálhatók. A rajtszámok átvétele előtt a diákigazolvány, a szabályosan kitöltött internetes nevezés, (orvosi, sportorvosi igazolás ) és a sportbiztosítás bemutatása kötelező.

  • A versenyek befejezését követő egy-másfél óra után kerül sor mindhárom nap az ünnepélyes eredményhirdetésre. Erről és minden egyéb tudnivalóról hangosbeszélőn keresztül tájékoztatjuk a részvevőket.

  • A lift jegyárakból előreláthatóan a korábbi évekhez hasonlóan kedvezményt kapunk a tulajdonostól. Ennek mértékét később, vagy a verseny napjain közöljük.
Bővebb információk: www.mdsz.hu
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »