Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Berecz Anna és Bene Márton sikerei a Téli Universiadén

2009.02.26. Barbai Áron

Berecz Anna és Bene Márton sikerei a Téli Universiadén Az alpesí sí válogatott két legjobbja Kínában a Téli Universiadén vesz részt. Az alpesi síelők - Berecz Anna és Bene Márton illetve edzőjük Barbai Áron - túl vannak két hivatalos lesikló tréningen és a lesikló versenyen.
A két tréningen a rossz idő miatt egy napra rakták és a versenyt is előrébb hozták. Anna nagyon jó síeléssel az edzésen 7. időt futott Marci pedig tisztességesen helytállt élete első lesikló versenyén és a 38. helyen ért célba. Pénteken aztán sor került az igazi hivatalos lesikló versenyre. Sajnos péntekre az időjárás nagyon elromlott és szeles ködös idővel kellett megküzdeniük a versenyzőknek. Sajnos Anna meneténél igen csak nagy szél fújt, ami kicsit meg is zavarta, de így is tisztességesen lement és a 13. helyet érte el. Marcinak sem kedveztek az égiek, de ő is a maximumot nyújtva 38. idővel ért célba.

Super G-ben Berecz Anna szép versenyzéssel a 13. helyet szerezte meg Bene Márton pedig egy nagyon jó és meggyőző futammal 40. helyen végzett, de ami még ennél is fontosabb élete legjobb FIS pontját csúszta - 102.49 pontot. Tegnap pedig a női óriás-műlesiklás került megrendezésre ahol Annának 37-es rajtszámmal sikerült 29.-nek lejönnie az első futamon és mivel az első 30-at megfordítják a második futamon ezért Anna 2.-nak rajtolhatott. Mindkét menetben nagyon szép és agresszív meneteket produkált és a 25. helyen végzett. Mártonhoz hasonlóan ő is élete legjobb pontját csúszta: 42.64-et. Anna az összetett versenyben a 12. helyen áll.
A csapat jó hangulatban várja a további versenyeket.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.