Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síléc- és snowboardszállítás Thule módra

2021.01.05. 2023.11.05. (x) szponzorált cikk | frissítve: 2023.11.05.

A sílécek szállításának két módja van: az első az autón belüli -, a másik az autón kívüli szállítás. Az autón belüli szállítás jó megoldás lehet, ha kevesen utazunk, vagy nem mindenki síel. Mutatunk néhány praktikus megoldást a sílécek szállításhoz.
Manapság a legtöbb családi autóban van előre kialakított síalagút, ami ideális megoldás lehet kis létszámú síelőcsapat számára, ám itt gondolni kell az autó tisztaságára, épségére is. Amennyiben az autóban nincs és az autó nem kombi vagy SUV, a sílécek utastérben történő szállítása nem biztonságos.
A Thule számos kényelmes megoldást kínál az utazóknak.

Thule RoundTrip sí- és snowboard táskák

A vállpántos vagy gurulós táskákat azoknak találták ki, akik szeretik megvédeni léceiket a sérülésektől. A tartós, széleknél külön megerősített, vízálló anyagból készült RoundTripbe kényelmesen belehelyezhetjük minden síelős felszerelésünket. A táskában található hevederek segítségével csúszásmentesen tudjuk rögzíteni akár két pár lécünket is a táskába. Az „S” pályát leíró cipzár lehetővé teszi, hogy megnyitáskor ne boruljon ki minden a táskából. Nem kell félni attól sem, hogy a lécek éles szélei kárt tesznek például a kesztyűkben vagy szemüvegekben, ugyanis a RoundTrip SkiBag-hez jár két kisebb tornazsák is, amit a két síléc közé rögzíthetünk. A Thule RoundTrip táskákat legfőképp a síléceket az utastérben szállító utazóknak ajánljuk, de minden síelőnek hű társa lehet a kikapcsolódások során.
A RoundTrip teljes palettáját megtekintheti itt.

Thule SkiClick

A SkiClick egy okos és helytakarékos megoldás a sílécek szállítására és tárolására. A tetőcsomagtartóra rögzíthető, zárható szerkezetbe egy gyors mozdulattal bele tudjuk pattintani a léceket. Apró termetéből adódóan csak a legkisebb mértékben növeli a légellenállást, így nem növekszik az autónk fogyasztása sem. A termékhez külön lehet kapni egy fali adaptert is, ami lehetővé teszi, hogy a síléceket a falra rögzített SkiClickben tároljuk. A rögzítő keskenysége miatt, csak sífutólécekkel kompatibilis.
Bővebb információ a SkiClickről itt.

Thule SnowPack

A Thule Snowpack egy tetőcsomagtartóra szerelhető, zárható síléctartó, amely minden típusú sílécet vagy snowboardot képes szállítani. A szerszám nélkül is könnyedén felszerelhető síléctartó több méretben is elérhető, így kedvünkre variálhatunk a boardok és lécek számai között. A rendkívül jól tapadó gumiknak köszönhetően teljesen biztonságosan tartja a léceinket úgy, hogy azokon nem keletkezik karcolás. Túlméretezett nyitógombja miatt, akár síkesztyűben is könnyedén nyithatjuk, zárhatjuk a SnowPack-et. A termékhez jár egy magasító adapter is, így a magasabb kötésű Carving léceket is biztonságosan felszerelhetjük anélkül, hogy a tetőhöz érne. A Thule SnowPack-et azoknak ajánljuk, akik az autón kívül szeretnék kényelmesen és biztonságosan szállítani a síléceket.
Bővebb információ a Snowpack síléctartókról itt.

Thule Xtender

A Thule Xtender a síléctartók koronázatlan királya! A termék minden tulajdonsága megegyezik az SnowPack-el, azt leszámítva, hogy az Xtendert egyetlen mozdulattal kihúzhatjuk az autó mellé. A lécek és boardok felrakása az autó mellett állva kényelmesen és gyorsan elvégezhető, a síruhánk is teljesen tiszta marad. A Thule Xtender különösen jó megoldás SUV vagy más magas autó tulajdonosoknak, de természetesen bármely autón extra kényelmet nyújt a kihúzhatóságával.
Bővebb információ a Thule Xtender síléctartókról itt.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, a Herbály Autó Kft. tapasztalt kollegái szívesen segítenek kiválasztani a megfelelő megoldást a Herbály Autó Kft. üzleteiben és telefonon egyaránt.
KOMMENTEK
bouquetk | 2021.01.07. 10:40
Alap, hogy csak box-ban szállítunk lécet a tetőn. Az összes felverődő kosz, só, stb. miatt, ha valaki nem értené.
pm-me-lady-boobs | 2023.01.09. 11:50
Alap, hogy lezuhanyoznak a tetőn szállított lécek ha mégse sikerül boxba vinni őket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.