Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Osztrák útinfók Samsung okostévére

2012.04.06. Biró Ágnes

Íme egy újabb szuper alkalmazás azoknak, akik Ausztriába készülnek. Az ASFINAG és a Samsung közös innovációja, az új generációs SmartTV-ekre, azaz okostévékre tervezett útinfó program, mely ingyenesen használható és összesen 400 osztrák útmenti webkamera képét láthatjuk vele.

Együtműködés a Samsunggal

Ugyanúgy, mint ahogy az elmúlt években a mobiltelefonok átalakultak okostelefonokká, most a tévék következnek, belőlük igazi médiacenterek lesznek. Az alapkategóriás tévék kivételével a jövőben az összes Samsung tévé tartalmazni fogja az úgynevezett "Smart Hub"-ot, egyfajta kezelőfelületet, ami leginkább egy alkalmazásokkal teli okostelefon képernyőre hasonlít.
Samsung SmartTV
Samsung SmartTV
Az ASFINAG és a Samsung szoros együttműködésének köszönhetően most először lesznek elérhetőek az ASFINAG webkamerái közvetlenül az okostévékről. Ezáltal az útra kelőknek megvan a lehetőségük, hogy akár közvetlenül az indulás előtt egyszerűen, a tv bekapcsolásával ellenőrizzék az aktuális közlekedési helyzetet Ausztriában.

Egyszerű kezelés, sokoldalú funkciók

Bernd Datler, az ASFINAG üzletvezetője így nyilatkozott: "Amellett, hogy európai viszonylatban a meglévő 400 db kamerával összesen 2175 km-nyi gyorsforgalmi úton igen sűrűnek számít az autópálya-webkamera lefedettségünk, a fejlesztésnél igen nagy hangsúlyt fektettünk az alkalmazás egyszerű kezelhetőségére is."

A már elkészült ASFINAG okostelefon alkalmazás használói rögtön ismerősnek fogják érezni a tévére készített verziót is, mivel a két program ugyanazon a kezelési koncepción alapszik, ugyanakkor a tévés verziót értelemszerűen muszáj volt XXL méretben elkészíteni. Mindegy, hogy rendszeresen járunk-e Ausztriába, vagy csak alkalmi üdülésekről, esetleg üzleti utazásokról van szó, a webkamerát, amire épp szükségünk van megkereshetjük az autópálya számára vagy tartományra szűkítve is.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.