Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Volt SNOW és SHOW is a 2013-as SNOWSHOW-n!

2013.02.26. AAron

2013. február 9-10-én lezajlott a II. SnowShow a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban! Nagy érdeklődés mellett megrendezésre került a II. Boda Pál Kupa, ahol rekordszámú nevezés mellett, 22 kategóriában hirdettünk eredményt, külön köszönet a Boda családnak, akik szép számmal neveztek.
A 2013-as SnowShow keretein belül a Mozgásvilág.hu sílécteszt napon 6 világmárka síléceit lehetett tesztelni. Minden kiállító elhozta a gyárak legújabb fejlesztéseit és újdonságait felvonultató léceket.
HEAD, VÖLKL, NORDICA, BLIZZARD, ATOMIC, SALOMON Az érdeklődőknek a SKI CULTURE szakemberei tudtak segíteni, hogy melyik márkából, melyik modell, milyen méretben illik leginkább a sítudásához.

A sátoraljaújhelyi síiskolába már érdemes volt korán reggel jelentkezni, mert gyorsan beteltek a csoportok, az oktatók egész nap teljes gőzzel oktattak.

A szombati verseny után azonnal kezdődött a nagy érdeklődésre számot tartó "jelmezes" retró beöltözés, több évtizedet magába foglaló ruhákat és síléceket felvonultató csapat. Voltak, akik a hetvenes évekre jellemző "dióverőkkel" mutattak be gyakorlatokat, de voltak, akik inkább a fa síléccel és a posztó ruházatban síeltek. Idén is volt tombola nyereménysorsolás, ahol több, mint félmillió forint értékben sorsoltunk értékesebbnél-értékesebb ajándékokat, hála a bőkezű támogatóknak, köztük a Síelők.hu felajánlásaival. A nyereménysorsolás után a legjobban várt eredményhirdetés következett, ahol az összes kategóriában tudtunk eredményt hirdetni a leggyorsabbaknak. „Láttál már örömtől csillogó gyermekszempárt, amikor nyakába akasztják egy síverseny után a győztesnek járó érmet?”
Mi, akik ott voltunk láttunk csillogó szempárt, sokat.

Miután a hegyen véget értek a programok, akkor kezdődött az élet az idén átadott jégpályán, ahol szólt a "hütte" zene és Jagermeistert kínáltak a szép hostess lányok.
A vasárnap már "csak" levezetés volt az előző naphoz képest, ez a nap már az önfeledt tesztelésé volt, remek havon, újdonsült barátok közt. Köszönjük a támogatóknak a bőkezű felajánlásokat, és hogy ebben az évben is mellénk álltak és hittek a rendezvény sikerében.

Külön szeretnénk megköszönni a SIELŐK.HU csapatának, hogy a tombolára bőkezűen adtak ajándékot és, hogy a rendezvényt minden tőlük telhető módon hirdették.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.