Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Reel Rock Tour 8 - Hegymászó történetek a moziban

2013.10.22. 2013.11.08. | frissítve: 2013.11.08.

Reel Rock Tour 8 - Hegymászó történetek a moziban A legendásan jó REEL ROCK történetek a hegymászás nagymestereinek főszereplésével újra a mozivásznon! A REEL ROCK 8 TOUR egy kötetlen hangulatú rendezvénysorozat, így nem kizárólag filmnézésre kell felkészülnöd hanem arra is, hogy a mozi után hajnalig tartó buliba csöppensz!

REEL ROCK 8 TOUR Hungary - Helyszínek

  • 2013. november 15 - Budapest, Corvin mozi - Movie Night
  • 2013. október 28. - Pécs - Apolló Mozi
  • 2013. december 6. - Szombathely, Agora Savaria Filmszínház
  • 2013. december 11. - Sopron, Elit Mozi
A Sender Films napjaink vezető kalandsport-film készítő csapata. Dokumentumfilmjeik rendszeresen viszik a pálmát a különböző filmfesztiválokon, 2012-ben elnyerték a Sport Emmy díjat is.

Reel Rock 8 Trailer
A program első filmje a The Sensei egy "mászó Karate kölyök" történet az amerikai boulder csodáról Daniel Woods-ról és egyik mentoráról, a japán mászólegendáról Yuri Hirayamáról. A történetben a két hihetetlen tehetség összefog, hogy meghódítsák Mt. Kinabalu nagyfalát Borneó szigetén.

A második film - a Spice Girl -, középpontjában egy másik mászócsoda a brit Hazel Findlay áll. A film a marokkói Taghia vonulathoz kalauzol el minket, ahol Hazel a boulder-i Emily Harringtonnal mászik ki egy "nagy és félelmetes falat".

Az első két film klasszikus REEL ROCK anyag míg a program második része szándékosan nem az. Az este harmadik filmje a Sender Films jelenleg készülő, egész estés történelmi dokumentumfilmjének újravágott, tíz perces változata, a The Stonemasters. A helyszín a Yosemite Nemzeti Park, a mászósport ellenkulturális virágkora. Egy darabka a ’70-es évekből, a mászósport szex, drog és rock-and-roll korszakából.

Kétség nem fér hozzá, hogy az idei év legjobban várt alkotása a negyedik film a High Tension, amely egy a mászósportot és a médiát is hosszú ideig lázban tartó eseményre fókuszál. Ueli Steck, Simone Moro és Jonathan Griffith a Mount Everesten mászott, amikor egy csapat serpa megtámadta őket, miután elmérgesedett egy a rögzített kötelek kapcsán kialakult konfliktus. A bizarr sztori közepén pedig ott állt a REEL ROCK filmes csapata, így egyedülálló felvételek készülhettek arról, hogy mi történt azon a napon és miért.
A REEL ROCK filmek melyek a maguk műfajában igazi etalonná váltak az elmúlt évtized során, idén nyolcadszor indulnak világkörüli turnéra. Ha kíváncsi vagy az év legizgalmasabb hegymászó történeteire, ne hagy ki a REEL ROCK 8 TOUR filmvetítéseit és az azt követő partyt!

Bővebb infó: www.reelrocktour.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.