Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Freeride központ létesül Hochkaron

2013.12.10.

Freeride központ létesül Hochkaron Bécstől csupán 150 km-re található Kelet-Ausztria leghóbiztosabbnak mondott síterepe, Hochkar. A 2013/14 szezonban adják át a vadonatúj Freeride Centrumot, mely az első, és jelenleg az egyetlen profi freeride terep lesz egész Alsó-Ausztriában!
1800 méterig terjedő magasságával Hochkar az egyik hóban leggazdagabb határközeli síterep. Remek fekvésének és mikroklímájának köszönhetően hasonló adottságokkal rendelkezik, mint egy átlagos, 2200 méteren található síterep! Az idei szezontól pedig ezeket a remek körülményeket még jobban kihasználhatják az extrém sportolók.
Hochkaron azokra is gondoltak, akik még csak ismerkednének a freeride világával. A helyi síkölcsönzőben profi freeride felszereléshez juthatunk, míg a síiskolában kezdő freeride kurzusokat is indítanak! A hegyoldalak közepes meredeksége és a lavinabiztosság a kevésbé tapasztalt freeride-osoknak is határtalan mélyhó-élvezetet nyújt.

Napjainkban a téli sportok két legfeltörekvőbb ága a sítúrázás és a freeride. A legújabb igényeket kielégítendő, megfelelő hóviszonyok esetén már december elejétől akár egészen áprilisig lehetőség lesz Hochkaron gyakorolni a szűzhavas siklást.
KOMMENTEK

Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof-Galerie Staudach
Vendégszerető osztrák házaspár által vezetett egyszerű kis fogadó Hollenstein/Ybbs településen, 3 km-re Königsberg, 35 percre Hochkar és 40 percre Lackenhof síterepeitől. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelis ellátással, kis kerti "hüttével". Ingyenes Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.