Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Helly Hansen app a szűz hó szerelmeseinek

Az új applikáció iPhone és Android telefonokról érhető el

2014.01.17. 2014.01.23. | frissítve: 2014.01.23.

Helly Hansen app a szűz hó szerelmeseinek Nincs is annál jobb, mint amikor a frissen hullott hóban szelhetjük a hegyeket. A Helly Hansen ezért új applikációt fejlesztett a téli sportok szerelmeseinek. A First Tracks alkalmazást azoknak találták ki, akik a legelső nyomokat szeretnék rajzolni a térdig érő szűz hóba.
Az app egy hagyományos ébresztőórából és egy speciális hó jelző verzióból áll. Ha az éjszaka hullott hó mennyisége meghaladja az előre beállított értéket, a program reggel korábban ébreszt. Így a többieket megelőzve elsőként mehetünk fel a pályára, ahol a friss szűzhó fog várni. Csak annyi a dolgunk, hogy kiválasztjuk a legközelebbi síterepet, a hó mélységét, és hogy ettől függően hány órakor akarunk felkelni, majd nyugodtan alhatunk. A First Tracks gondoskodik róla, hogy semmiről ne maradjunk le.
A First Tracks with Helly Hansen című applikáció ingyenesen letölthető az Apple Itunes és az Android Play webáruházakból.

Aki kipróbálja a programot, megnyerheti a Helly Hansen ikonikus Warm Freeze ½ Zip LS aláöltözőjét is! Ehhez nem kell mást tenni, csak a legjobb síelős képeket #HHFirstTrack hashtaggel megosztani az Instargammon.
Warm Freeze ½ Zip LS aláöltöző
Warm Freeze ½ Zip LS aláöltöző
A Helly Hansen az 1970-es években mutatta be a világ első aláöltözetét, amiben elsőként jelent meg az exkluzív Lifa technológia. A Lifa egy olyan hidrofób textilszál, ami elvezeti a nedvességet a bőr felszínéről és szárazon tart, amire a poliészterből vagy a gyapjúból készült aláöltözők nem képesek. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően a Helly Hansen ma a világ vezető aláöltözet gyártója, és a US. Alpine Ski Team hivatalos aláöltözeti partnere.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.