Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az első ausztriai freestyle világkupa Murauban

2012.01.24.

Az első ausztriai freestyle világkupa Murauban 2012. január 21-én rendezték meg az első freestyle világkupát Ausztriában, mégpedig a Kreischbergen. A versenyzők 11 országból érkeztek és 3000 néző látta élőben az elképesztő trükkjeiket. A tv-s közvetítés pedig nagyszerű reklámja volt ennek a feltörekvő sportágnak.
Az első helyen a nőknél a kanadai Rosalind Groenewoud, míg a férfiaknál a francia Xavier Bertoni végzett. Az osztrákok fiatal csapata Daniela Bauerrel és a muraui Andi Siebenhoferrel is kitartóan küzdött, de ők nem tudtak az elsők között végezni. A verseny azonban mindenképp fontos "bemelegítés" volt az összes versenyző és persze a rendezők számára is a 2015-ös kreischbergi világbajnokságra.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
AKCIÓ
Apartmenthaus Esther
A családias apartmanház Ramingstein 1.000 fős kis településén nyugodt környezetben 4 db különálló apartmannal várja vendégeit. Saját konyha, sítároló, infraszauna, WiFi, parkoló szintén megtalálható a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Alpenblick Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított, 4 csillagos szálloda, kb. 600 m-re a kreischbergi kabinos lifttől, félpanziós ellátással. Wellness részleg bel-és kültéri (fűtött) medencével, szaunákkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Club Hotel am Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, négycsillagos szálloda a kabinos lift alsó állomásától 150 méterre. Szállodai szobákkal, apartmanokkal, wellness részleggel, fitnesz teremmel, gyerekbarát szolgáltatásokkal várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.