Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Panorámafotók: Insta360 ONE X kamerát teszteltünk

2019.03.25. sielok.hu

A fotózásban az elmúlt év slágerterméke a drón volt, idén pedig egy Insta360 ONE X kamerával leptük meg magunkat. A 360-as fotózás lényege a teljes horizontot bemutató képi világ: úgy tudjuk átadni a látványt, mintha a kép vagy videó nézői is a helyszínen lennének. Ez azért elég jól jön egy szép sínapon!
Hüttézés Nassfeld csúcsán - egy körpanoráma fotó részlete
Hüttézés Nassfeld csúcsán - egy körpanoráma fotó részlete
Itt van példakánt az alábbi beágyazott facebook poszt: aki okostelefonnal nézi, bármilyen irányban mozgatja a mobilját, pontosan úgy látja és érzékeli a helyszínt, ahogy mi láttuk abban a pillanatban. Kattints a képre és próbáld ki!
Ugyanez a kép, mint 360 fokban "kiterített" panorámafotó:
A fotó Insta360 ONE X kamerával készült.
A fotó Insta360 ONE X kamerával készült.
Nassfelen a Millenium-Express kör alakú kabinos liftje kiválóan adta magát mint tesztelőhely. Nagy találmány, hogy a szelfibotot eltünteti a program, így nem csúfít bele a képbe a horgászbot hosszúságóra kihúzható tartórúd, amin a kamerát rögzítettük. Egy kattintás és az elkészült fotót lehet animálni is, különböző sablonok szerint.
A fotó Insta360 ONE X kamerával készült - a Millenium-Expressz kabinos lift új szemszögből.
A fotó Insta360 ONE X kamerával készült - a Millenium-Expressz kabinos lift új szemszögből.
A kamera használata előtt telepíteni kell a telefonunkra az Insta360 ONE X applikációt. Ennek segítségével lesznek láthatók és szerkeszthetők az elkészült felvételek, és itt tudjuk elkészíteni exportálás előtt a trükkös videókat a beszédes nevű funkciókkal: sky, tiny planet, couple, 360 plan, crystall ball és group photo. Az animációkból mini videók jönnek létre, ezt például az Instagramon osztottuk meg:

Síelés közben jól jön a szelfis kamera funkció: csúszás után saját magad a környező tájat is vissza tudod nézni. Valahogy így:

360 fokos teszt videónk a Youtube-on - vidd a kurzort a videóra, majd tartsd rajta a bal egérgombot és húzd bármerre, így tudsz körbenézni!
Összefoglalva:
Különleges látásmód, jó stabilizálás, egyszerű működés, gyors adatátvitel jellemzi az Insta360 One X kamerát. A legjobb feature pedig egyértelűen a láthatatlanná tett szelfibot. Az eredmény, ahogy a fenti képeken is látszik, bár még csak kezdők vagyunk a használatában: látványos körfotók, trükkös videók, gyönyörű panorámafelvételek.

Bővebb információk a termékről: www.insta360.com

Csatlakozz az Insta360 közösséghez és nézd meg a felhasználók videóit/képeit: www.facebook.com/groups/Insta360Community
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.