Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Március 4-től zenés tavaszi rendezvénysorozat kezdődik Nassfelden

2023.02.22. sielok.hu

Napsütéses tavaszi idővel, kiváló hóhelyzettel és hétvégente hangulatos zenével, valamint kulináris különlegességekkel várja a síelőket Nassfeld. 2023. március 4-től kezdődik a „Music meets Sun” rendezvénysorozat: aki kellemes hangulatban szeretné lezárni az idei síszezont, Nassfelden tökéletes kikapcsolódást talál.
Napsütés, hó és zene várja a síelőket márciusban Nassfelden | Kép: nassfeld.at
Napsütés, hó és zene várja a síelőket márciusban Nassfelden | Kép: nassfeld.at
A hegycsúcsok napsütésben pompáznak. A hűvös éjjeli hőmérséklet reggelre ropogósan frissre varázsolja a szépen eldolgozott havat a sípályákon. Napközben viszont legszívesebben napszemüvegre cserélné a síszemüveget az ember, meleg sí aláöltözetét pedig pólóra. Vigyázat, a naptej se maradjon otthon! Mert Nassfeld egészen húsvétig az Alpok legnagyobb napozóteraszává változik. Ilyenkor az egész síterepen nyugágyak és pihenőhelyek gondoskodnak a gyönyörű kilátásról és a napsütötte síélményről.
Napszemüveg és naptej ne maradjon otthon!
Napszemüveg és naptej ne maradjon otthon!
Ezt színesíti a tavasz csalogató „Music meets Sun” zenei rendezvénysorozat is. Március 4-től különböző dj-k és előadók lépnek fel hétvégente a síterep számos pontján, valamint különleges ínyencségeket kínálnak a programban résztvevő hütték. Rögtön az elején a Watschiger Alm-ban a villachi sörfőzde sörkostolójával indul a kulináris utazás.

A március 11-12-i hétvége témája "Vino al sole", amikor is kiváló olasz borokért lesz érdemes betérni a Gartnerkofel lábánál található Schneemann hüttébe.

A következő hétvégén látványos show keretében bármixerek kápráztatják el a Kapas és WU bárba betérőket. A zene és party itt sem marad el!

Egy héttel később az Alpenhof Plattner étterem lesz a házigazda „Adj az élvezeteknek” mottóval. A kiváló karintiai vendéglátó és kitüntetett slow food étterem március 25-én egy olyan fogással hódít, ami Olaszországban és Szlovéniában ugyanúgy kedvelt, mint Ausztriában: ez az eredeti gailtali Frigga.
Music Meets Sun - koncertek lesznek Nassfelden márciusban | Kép: nassfeld.at
Music Meets Sun - koncertek lesznek Nassfelden márciusban | Kép: nassfeld.at
Április 1-én a KofelAlmba lesz érdemes betérni kulináris különlegességekért. A nagy finálé április 10-én lesz a Berghex síbárban.
További infók: 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.