Menü ≡

Parti a pályán: tavaszi sí- és snowboard fesztiválok

2020.03.01. | Szerző: sielok.hu
Manapság már nemcsak nyáron vannak zenei fesztiválok, hanem a téli szezonban is, illetve annak a végén. Egyre több síterepen időzítik a tavaszi hónapokra ezeket a rendezvényeket. Nézzük, idén hol táncolhatunk sí- vagy snowboardcipőben!
h i r d e t é s

Top of the Mountain

Ischgl-ben összesen három részből áll a Top of The Mountain rendezvénysorozat, egy nyitó, egy záró és egy húsvéti koncertnapot tartanak. Az első ilyen eseményt 1995-ben rendezték meg, ahol Elton John tette tiszteletét. A korábbi szezonokban Robbie Williams és James Blunt és a Beach Boys is elfogadta a felkérést. A 2019/2020-as szezonban Eros Ramazotti koncerttel zárul a rendezvénysorozat. A koncerteket a legnagyobb alpesi szabadtéri arénában, az Idalp-ban rendezik meg.

Hol? Ischgl, Ausztria
Mikor? 2020. április 22-23., április 25-26., május 2.
Bővebb infó: www.ischgl.com/de/events
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Snowboxx

A korábban Andorrában tartott fesztivál néhány éve már a napos francia síközpontban, Avoriazban rendezik meg. Az egyhetes programot a sokszínűség jellemzi, neves DJ-k és zenekarok, terasz- és medencés bulik, havas művészeti installációk és éjszakába nyúló bulik várják a résztvevőket. Több híres fellépő is szerepel az zenei programban, többek között Andy C és Anie Mac is koncertet ad a fesztiválon.

Hol? Avoriaz - Portes du Soleil, Franciaország
Mikor? 2020. március 21-28.
Bővebb infó: snowboxx.com

Snowbombing

Ez az egyhetes fesztivál minden évben magasra teszi a lécet, igazi prémium rendezvényként tartják számon. Különleges helyszíneket alakítanak ki a szervezők, 5 hegyi színpad, egy "égig-érő" jégkunyhó és egy hatalmas erdei tisztás is helyszíne lesz a programoknak. A zenei felhozatal sem akármilyen, nemzetközileg elismert DJ-k és zenekarok lépnek fel, úgy mint a The Streets, Liam Gallagher vagy a Foals. A fesztiválra látogatók az elegáns partiruhákról se feledkezzenek meg, hiszen itt tartják Ausztria legnagyobb partiszerkós utcabálját, a "Fancy dress street party"-t.

Hol? Mayrhofen, Ausztria
Mikor? 2020. április 13-18.
Bővebb infó: www.snowbombing.com

Összefoglaló a 2018-as fesztiválról

Live in Tignes

A franciaországi Tignes síterepén hátomnapos, ingyenes zenei fesztivállal kényeztetik a látogatókat a szezon végén. A zenei fellépők között főleg francia előadókat találunk, de a varázslatos panoráma és az őrült partihangulat garantált.

Hol? Tignes, Franciaország
Mikor? 2020. április 21-23.
Bővebb infó: en.tignes.net

Altitude Comedy Festival

Tizenharmadik éve rendezik meg az Altitude fesztivált, mely a síelés és a humor kombinációjára épül. Híres nevettetők, stand up comedy előadók és humoristák szórakoztatják a közönséget esténként, akikkel napközben együtt síelhetnek.

Hol? Mayrhofen, Ausztria
Mikor? 2020. március 30 - április 3.
Bővebb infó: www.altitudefestival.com

The Brits

A fesztivál több, mint 25 éves múltra tekint vissza, mely síelők és snowboardosok ezreit vonzza minden éveben a kezdőktől a profi szintig. Öt nap csúszás, zene és partihegyek. A fesztivál ad otthont a British Snowboard és Freeski Bajnokságnak, emellett pedig freestlye bemutatókat is láthatunk Anglia legjobb ridereitől. Az esti levezetésről élő koncertek és neves DJ-szettek gondoskodnak.

Hol? Laax, Svájc
Mikor? 2020. március 30 - április 3.
Bővebb infó: britssnow.com

Grelka Fest

Egy őrült fesztivál rengeteg programmal, zenével és kiváló minőségű hóval. Jelentkezz a jelmezversenyre, vagy a komoly pénzdíjazású szépségversenyre (Miss Sereges 2020). Segíts megdönteni a fürdőruhában egyszerre csúszók rekordját, vagy színezd szivárványszínűre a havat!

Hol? Sereges, Oroszország
Mikor? 2020. április 17 - április 26.
Bővebb infó: grelkafest.com

2019-es Grelka Fest
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »