Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az Alpok legnagyobb síbulijai: Ereszd el a havam!

2008. november

Ma már a többség síelni nem csak a síelés miatt jár. A síközpontok ezért már aprés ski programokkal is csábítják vendégeiket, melyek legnépszerűbbjei – a fiatalabb korosztályok körében legalábbis – a zenés-bulis események.
Rave on Snow
Saalbach Hinterglemm, Ausztria

2008. december 12–14.
Az idei a tizenhetedik Rave on Snow buli, amely az Alpok síterepein megrendezett hasonló események egyik legnagyobbika. Kilenc helyszínen 50 DJ pörgeti a lemezeket, 48 órás nonstop zenét szolgáltatva, elsősorban a helyi és a német fiataloknak.

University of Snow
Nassfeld, Ausztria

2008. december 12–14.
Európa legnagyobb, egyetemistáknak szervezett símegnyitója Nassfelden

Ski&Boarderweek Val Thorens, Franciaország
2008. december 13–20.
A legnagyobb európai zenés télisporteseményként nyilvántartott egyhetes programot az idei évig egyszerűen Boarderweeknek nevezték, de eddig is szerveztek freestyle-síversenyeket, a hét nap gerincét adó különféle extrém- és freestylebemutatók, tesztek és koncertek mellett.

Jump & Freeze Westendorf, Ausztria
2009. február 6.
Évente közel százan indulnak ezen a versenyen, melyet tömegek követnek figyelemmel. A résztvevők őrült jelmezekben, járműveken csúsznak le a tanulópályán Westendorf központjában, hogy végül a 300 ezer literes, jéghideg vízzel megtöltött medencében landoljanak.

Festa de Cuba
Nassfeld, Ausztria

2009. március 29.
Hogyan lehet egy osztrák síközpontban kubai hangulatot teremteni? Kellenek hozzá kubai mixerek, szambatáncosnők és latin-amerikai ritmusok. Hogy aztán a forró hangulat inkább a Cuba Libréknek vagy a zenének és a lányoknak köszönhető, nehezen eldönthető, mindenesetre a partira nem szokott panasz lenni a Tröglplatz-Schneemann bárnál felállított színpad környékén.

Snowpenair Fesztivál Kleine Scheidegg, Svájc
2009. április 4.
Az Eiger, Mönch és a Jungfrau lábánál fekvő havas völgyterület már tizenkét éve helyszíne azoknak a telt házas koncerteknek, melyeken a 8000 vendég nemzetközi sztárokat – mint Bryan Adams, Melanie C, Pink vagy a Toto – és a német nyelvterület kedvenceit egyaránt élvezheti, a szponzoroknak köszönhetően szinte korlátlan sör társaságában. Hannibal Open-Air Theatre
Sölden – Rettenbach Glacier, Ausztria

2009. április 24.
Nem az az igazi „ereszd el a hajam“ buli, de annál látványosabb, hiszen ez a szabadtéri színházi esemény Hannibal és hadseregének az Alpokon való átkelését dolgozza fel, avantgárd eszközökkel és futurista hangulatban. Elefántok helyett ratrakok, harcosok helyett sízők, lovasok helyett hószánosok, mindez emlékezetes fény- és hangeffektusokkal.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.