Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Orosz tavasz: 1761-en síeltek le fürdőruhában

2019.04.23. Bata Attila

Az oroszországi Sereges síterepén idén áprilisban immáron hetedik alkalommal tartották meg az egyre népszerűbb fesztivált, és a rendezvény csúcspontjának számító fürdőruhás csúszást. Az idén pontosan 1761 síelő és snowboardos dacolt fürdőruhában a kilencfokos hőmérséklettel.
Április 13-án rendezték meg a szokásos fürdőruhás futamot, amelyen tavaly 1525-en vettek részt. Az előzetes jelentkezések alapján a szervezők bíztak benne, hogy idén is felül tudják múlni a tavalyi rekordot. Az új rekord idén sem maradt el, 1761 síelő vagy snowboardos csúszott le fürdőnadrágban vagy bikiniben.
A fesztivál évről-évre több programot kínál és már külföldről is egyre többen érkeznek. A szokásos koncertek mellett persze a síelés sem szorul háttérbe. Idén másodszor rendezték meg a farsangi síelést, ahol 740-en öltöztek be valamilyen jelmezbe. A helyi közlekedési vállalat féláron utaztatta azokat, akik jegyvásárlásnál bemutatták a jelmezeiket. Idén először rendezték meg az éjszakai csúszást, ahol kb. 200-an csúsztak le különböző színű lámpákkal és világították be a hegyoldalt.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.