Menü ≡

Csajok témájú cikkeink

2021.02.14.
Tinder: síelős képpel nagy az esély a randira
Természetesen már arra is készült felmérés, hogy milyen képpel a legesélyesebb, hogy összejön a randevú a népszerű párkereső alkalmazáson, a Tinderen. Nem is lenne annyira érdekes a dolog, ha nem a síelős képek vezetnék a listát.
2020.02.19.
Top5 osztrák sláger, amivel elvegyülhetsz a hüttékben
Mi magyarok bizony a legtöbbször bajban vagyunk, ha belecsöppenünk egy igazi aprés ski buliba, és szeretnénk a többiekkel együtt énekelni. Tessék, most itt van az 5 legfontosabb, alapműnek számító osztrák sláger. Még van időd, hogy megtanuld a szövegüket, mire síelni indulsz!
2019.11.28.
Filzmoos: kissé szexi lett a síterep álláshirdetése
A síterepeknek minden szezon előtt komoly problémát jelent a szükséges munkaerő biztosítása. A salzburgi síterep hirdetése elérte célját: sokan beszélnek róla.
2019.09.11.
A világbajnok kipróbálta a tátrai teherhordók munkáját
A szlovákok világbajnok síelője, Petra Vlhova a múlt héten a Magas-Tátrába látogatott, és kipróbálta a legendás tátrai teherhordók munkáját, vagyis komoly tehet cipelt fel a hátán az egyik hegyi menedékházba.
2019.04.23.
Orosz tavasz: 1761-en síeltek le fürdőruhában
Az oroszországi Sereges síterepén idén áprilisban immáron hetedik alkalommal tartották meg az egyre népszerűbb fesztivált, és a rendezvény csúcspontjának számító fürdőruhás csúszást. Az idén pontosan 1761 síelő és snowboardos dacolt fürdőruhában a kilencfokos hőmérséklettel.
2019.04.01.
Síelős viccek gyűjteménye
Mi a különbség Isten és egy síoktató között? Mi a bátor síelő utolsó mondata? Mit mond Móricka a barátjának, aki síléceket cipel? Mi történik, ha barátaiddal egy ágyban kell aludnod egy húzós síelés után? Mi az: sarkon áll és fehér? A legjobb síelős viccek egy csokorban.
2017.06.28.
Jungfrau: Guinness-rekord jóga 3500 méteren
A svájci síterep úgy döntött, hogy megdönti a legmagasabb helyen végzett csoportos jógázás rekordját. Az előírás szerint legalább 250 résztvevő kellett a rekord hitelesítéséhez, ehhez képest még további 10 jógázót is sikerült beszervezniük. Júliusban kiderül, hogy érvényes-e a rekord.
2017.02.27.
Lech-Zürs: síelés dirndliben április elsején
Nem áprilisi tréfa, hanem valóság. A legnagyobb osztrák síterep, Lech-Zürs (Ski Arlberg) tavaly rendezte meg először a síelős dirndli napot, és az akkori sikeren felbuzdulva úgy döntöttek, hogy idén április elsején már másodszor is megrendezik az eseményt. Tehát várják a hölgyeket, és most már az urakat is népviseletben.
2016.12.12.
Loveland: randi lift lett a sífelvonóból egy napra
Az amerikai Loveland síterep üzemeltetői arra gondoltak, ha már ilyen névvel áldották meg a síterepet, akkor azt ki is lehetne használni. Colorado egyik legmagasabban fekvő síterepét szombaton a párkeresők lepték el, az egyik liften csak a gyors randizók pörögtek, amíg társat nem találtak.
2016.12.11.
Kínában bikiniben didergő csajokkal kezdik a szezont
Már a korábbi években is több kritika érte a kínai síterepeket, amelyek a szezonkezdeti ünnepségeket csak úgy tudták elképzelni, hogy hidegben didergő bikinis lányokat állítanak a fotósok kamerái elé. Úgy látszik, hogy erről a szokásukról az idén sem tudnak lemondani.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »