Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csajok témájú cikkeink

Tinder: síelős képpel nagy az esély a randira

Természetesen már arra is készült felmérés, hogy milyen képpel a legesélyesebb, hogy összejön a randevú a népszerű párkereső alkalmazáson, a Tinderen. Nem is lenne annyira érdekes a dolog, ha nem a síelős képek vezetnék a listát.

Top5 osztrák sláger, amivel elvegyülhetsz a hüttékben

2014.12.06. 2020.02.19. Biró Ágnes | frissítve: 2020.02.19.
Mi magyarok bizony a legtöbbször bajban vagyunk, ha belecsöppenünk egy igazi aprés ski buliba, és szeretnénk a többiekkel együtt énekelni. Tessék, most itt van az 5 legfontosabb, alapműnek számító osztrák sláger. Még van időd, hogy megtanuld a szövegüket, mire síelni indulsz!

Filzmoos: kissé szexi lett a síterep álláshirdetése

A síterepeknek minden szezon előtt komoly problémát jelent a szükséges munkaerő biztosítása. A salzburgi síterep hirdetése elérte célját: sokan beszélnek róla.

A világbajnok kipróbálta a tátrai teherhordók munkáját

A szlovákok világbajnok síelője, Petra Vlhova a múlt héten a Magas-Tátrába látogatott, és kipróbálta a legendás tátrai teherhordók munkáját, vagyis komoly tehet cipelt fel a hátán az egyik hegyi menedékházba.

Orosz tavasz: 1761-en síeltek le fürdőruhában

Az oroszországi Sereges síterepén idén áprilisban immáron hetedik alkalommal tartották meg az egyre népszerűbb fesztivált, és a rendezvény csúcspontjának számító fürdőruhás csúszást. Az idén pontosan 1761 síelő és snowboardos dacolt fürdőruhában a kilencfokos hőmérséklettel.

Jungfrau: Guinness-rekord jóga 3500 méteren

A svájci síterep úgy döntött, hogy megdönti a legmagasabb helyen végzett csoportos jógázás rekordját. Az előírás szerint legalább 250 résztvevő kellett a rekord hitelesítéséhez, ehhez képest még további 10 jógázót is sikerült beszervezniük. Júliusban kiderül, hogy érvényes-e a rekord.

Lech-Zürs: síelés dirndliben április elsején

Nem áprilisi tréfa, hanem valóság. A legnagyobb osztrák síterep, Lech-Zürs (Ski Arlberg) tavaly rendezte meg először a síelős dirndli napot, és az akkori sikeren felbuzdulva úgy döntöttek, hogy idén április elsején már másodszor is megrendezik az eseményt. Tehát várják a hölgyeket, és most már az urakat is népviseletben.

Loveland: randi lift lett a sífelvonóból egy napra

Az amerikai Loveland síterep üzemeltetői arra gondoltak, ha már ilyen névvel áldották meg a síterepet, akkor azt ki is lehetne használni. Colorado egyik legmagasabban fekvő síterepét szombaton a párkeresők lepték el, az egyik liften csak a gyors randizók pörögtek, amíg társat nem találtak.

Kínában bikiniben didergő csajokkal kezdik a szezont

Már a korábbi években is több kritika érte a kínai síterepeket, amelyek a szezonkezdeti ünnepségeket csak úgy tudták elképzelni, hogy hidegben didergő bikinis lányokat állítanak a fotósok kamerái elé. Úgy látszik, hogy erről a szokásukról az idén sem tudnak lemondani.

Playboy lányok képei a Burton idei hódeszkáin

Jake Burton 1977-ben alapította snowboard üzemét. A snowboardozás ikonja a sportszergyártásban is sikeres lett. A Playboy-t, amerikai "életmód" magazint 1953-ban alapították. Jövőre megváltozik az újság. A hírek szerint eltűnnek belőle a meztelen nők, ennek ellenére a Burton idei kollekciójára még felfértek a múlt szépségei.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.