Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tinder: síelős képpel nagy az esély a randira

2021.02.14. Bata Attila

Természetesen már arra is készült felmérés, hogy milyen képpel a legesélyesebb, hogy összejön a randevú a népszerű párkereső alkalmazáson, a Tinderen. Nem is lenne annyira érdekes a dolog, ha nem a síelős képek vezetnék a listát.
Az elmúlt években ilyenkor a síterepek Valentin-napi rendezvényeiről írtunk. Az utóbbi években a hazai síterepeken is késő estig síelhettek a párok. A külföldi síterepeken már évről-évre hagyománya van a Valentin-napi rendezvényeknek, pl. romantikus vacsora egy sílift kabinjában, vagy gyors randik, amíg az ülőlift felér a hegyre.

Idén ezek a rendezvények elmaradnak, de a lenti felmérés is bizonyította, hogy a síelőknek vannak előnyei a párkeresésben...

A Club Med utazási szolgáltató felmérte, hogy az utazós képek közül a legtöbbször akkor "húznak jobbra" a felhasználók, ha azon egy síelős vagy snowboardos kép szerepel. Azért szólunk, hogy ez nem mindkét nemre és minden korcsoportban igaz, de a randit kereső hölgyek elég nagy eséllyel indulnak síruhában fotózva.

Az alábbi táblázat azt mutatja, hogy 4000 "igen" esetén milyen kép alapján döntöttek. Ahogy látszik, a Holiday pics (Utazási képek) kategóriát elég lazán értelmezték. A 4000 igenből a legtöbb, 2211 esetben a partner síelős képet töltött fel magáról. Csak ezután következnek a listában a tengerpartos, állatos, búvárkodós, kajás, városnézős, túrázós, ejtőernyős, szörfös, jógázós vagy vitorlás képek.
Első helyen a síelés
Első helyen a síelés
A férfiak szeretik a síelő ruhában, a fehér tájban pózoló hölgyek képeit. Eléggé biztos a siker, hiszen 1000 férfiből 729 azonnal jobbra húzott. Tehát, ez egy tuti tippnek tűnik a párkeresés valamelyik fázisában álló hölgyeknek. Irány valamelyik hazai pálya, még van idő és hó néhány ilyen képre.
Mi kell a férfinak? 1. síelős 2. búvárkodós 3. kajálós
Mi kell a férfinak? 1. síelős 2. búvárkodós 3. kajálós
A nőknél már nem ennyire egyértelmű a síelős kép. A választott pasi képek közül az első háromban apró különbségeket látunk. Csodás háttérrel, a természetben végzett extrémsport itt is vezet, de szorosan utána következnek a kutyás, macskás és egyéb házi állatos képek, majd a tengerparti pihenős felvételek.

A Tinder a világ egyik legismertebb társkereső alkalmazása. Ez a felmérés még tavaly novemberben készült. Covid alatt, személyes ismerkedés hiányában, az alkalmazás forgalma több országban is megugrott.
KOMMENTEK
csabeszka | 2021.02.14. 20:20
Eleve bejön a férfiaknak szerintem, ha látják, hogy a nő az AKTÍV kikapcsolódás híve, s így benne van olyan dolgokban, amit a férfiak szívesen csinálnak és nem ,,csak" egy konyhatündér!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.