Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Valentin-nap: 80 pár fogadott hűséget egy síterepen

2019.02.16. Bata Attila

Az amerikai Loveland síterepe sok mindenről ismert. Rendszerint a legkorábban megnyitó amerikai síterepek közé tartozik, és ilyen névvel a helyi marketingeseknek kötelező programokkal bombáznia a szerelmeseket, mint Valentin-nap alkalmával.
Kép: Loveland Ski Area
Kép: Loveland Ski Area
Loveland már 28. éve várja a szerelmeseket, akik Valentin-nap alkalmával szeretnének összeházasodni. És azokat a párokat, akik már régóta házasok, de "hivatalosan is" szeretnék megerősíteni korábbi fogadalmukat. Ez utóbbi eléggé gyakori Észak-Amerikában.

Most csütörtökön 80 pár állt készen arra, hogy kimondják egymás előtt az igent. Tíz friss házaspár, akik azon a napon kötelezték el magukat egymásnak először, és 70 pár, akik korábbi fogadalmuk megerősítésére vállalkoztak.

Az idei esemény
A pároknak természetesen előzetesen be kellett szerezni a szükséges engedélyeket, és síelni is tudniuk kellett.

A tömegesküvőt a kb. 3670 méter magasan található hegyi vendéglőnél tartották pontosan délben. Ez már hagyomány. Az is hogy a ceremóniát nem húzzák sokáig, hiszen ebben a magasságban az időjárás gyakran sok mindenre alkalmas, csak házasságkötésre nem.

Miután a párok kimondták az igent, egy kicsit még síelhettek a síterepen, aztán délután megkezdődött a fogadás és a buli.

2016-ban havazásban
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.