Menü ≡

Valentin-napi meglepetések a világ síterepein

2012.02.14. | Szerző: sielok.hu
Valentin-napi meglepetések a világ síterepein A Valentin nap szelleme mára az egész világot behálózta, ez alól az alpesi és a tengerentúli síterepek sem kivételek! A romantikus téli üdülőhelyek igyekeznek a szerelmeseknek és a szerelmet keresőknek is kedveskedni különleges programokkal, kedvezményekkel. Íme egy kis ízelítő!
h i r d e t é s
Az Egyesült Államokban, egy Utah állambeli síterep az egyedülálló síelőknek szeretne kedvezni február 14-én: a kedvezményes síjegy mellett az egyik felvonójukat kinevezik egy nap erejéig szingli-liftnek. A Peruvian Expressen csak ismerkedni vágyó síelők utazhatnak, akiknek egy felvonózásnyi idejük van randizni!
A világhírűen romantikus franciák is gondoskodnak a meghitt hangulatról: Arc 1950 falujában délután rózsákkal lepik meg a hölgyeket, majd kora este kvízjátékot rendeznek romantikus musicalek témában - melyen nem mellesleg értékes nyeremények, pl. romantikus vacsora, wellness kezelések és finom borok is a jutalmak között lesznek. Sötétedés után pedig a párok tehetnek egymásnak igazán különleges fogadalmat: biológiai úton lebomló lufikba teszik ígéreteiket, amit aztán felgyújtanak és végignézik ahogy elszállnak - micsoda látvány lehet!

A salzburgi Grossarltal terep különlegessége a 3a és az 5-ös pálya közötti kis sziget. A helyi legenda szerint a szív alakú erdőrészt egy ismeretlen liftkezelő készítette azoknak a hölgyeknek, akik évről évre visszajártak őt meglátogatni. A mítosz persze itt nem ér véget: a babonásabbak szerint aki mindkét oldalról körbesíeli ezt a szíverdőt, annak szerencséje lesz a szerelemben!
Szív alakú erdő Grossarltal síterepén
Szív alakú erdő Grossarltal síterepén
Svájcban, Les Diablerets terepén aprés ski buli keretein belül csokifondüzés, nyereményjáték lesz a program, és ami garantálja a feledhetetlen hangulatot: Valentin napi afrodiziákum koktél!

Korábban már felhívtuk a figyelmet Nassfeld ajándékaira is, itt Valentin napon minden hölgy vendég egy pohár pezsgőt és egy szál rózsát kap ajándékba, a családok pedig kedvezményesen ebédelhetnek!

Szintén az Egyesült Államokban, Colorado államban, egy, már a nevében is szerelmes helyen, a Loveland síterepen immáron 21. alkalommal rendezik meg a "Mountaintop Matrimony"-t. A rendezvény kb. 3600 méter magasan zajlik: új, házasodni vágyó párok valamint már házas, de fogalmukat megújítani vágyó szerelmesek is részt vehetnek a tömeges esküvőn! A házasodók ajándéka az 1=2 síbérlet, a ceremónia utáni ruhaverseny valamint zenés lakodalom következik hatalmas esküvői tortával.
Több helyen is kedvezményes jegyekkel várják a síelőket. Az ausztriai Kitzbühelben 20% kedvezménnyel köszöntik a Valentin napon ide érkező hölgyeket: így a 43,50 €-s napijegyet 35 €-ért vásárolhatják meg! A 4 dél-németországi és egy tiroli síterepet egyesítő Alpen Plus sírégió pedig ingyenes síelésre vagy szánkózásra hív meg ezen a napon minden Valentinát és Valentint!
2012.02.14. 14:30:29 százas
Egyszer még megérjük, hogy Pünkösdöt és május elsejét is átteszik a síszezonba. A Karácsonyt, a Szilvesztert, a Húsvétot és a mi március 15-ünket már elintézték. Ügyes ez a sílobbi!
2012.02.14. 21:25:05 csabeszka
Százas te nem vagy százas!!!:-))
2012.02.14. 22:30:15 kiskakas8
Szíverdő: elmegyek ide, hátha szerencsét hoz :-)
2012.02.15. 22:25:22 százas
Csabeszka, nem jó mindig százasnak lenni! Arra akartam utalni, hogy gyártják nekünk az ünnepeket, költsük a pénzünket s ebbe a síterepek is ügyesen beszálltak. Sóbiznic-hóbiznic...márkecolás...
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »