Menü ≡

Hóbortos lányok Innerkrems lejtőin

2013.03.01. | Szerző: Gémes Renáta
Hóbortos lányok Innerkrems lejtőin Száguldás a kapuk között a Weltauto-Média Kupán, valamint síelés és szánkózás, két gyönyörű rádióssal a Havaziban. A 89,5 Music Fm két rádiósával, Pordán Petrával és Mák Katával az ausztriai Innerkrems havas lejtőit vettük célba.
h i r d e t é s
Először is a kölcsönzőbe tartottunk, ahol hasznos tanácsokat kaptunk a helyes síbakancs választásával kapcsolatban, és a két lány egy mókás divatbemutatót rögtönzött.
A Havazin műsorvezetője ezután birka türelméről tett tanúbizonyságot, miután a teljesen kezdő Petrát vette kezelésbe. Világi Péter látványos eredményeket ért el a mindig vidám rádiósnál, aki a sítechnika elsajátításához rendkívüli lelkesedéssel állt hozzá.
Mindeközben Mák Kata gyakorlott sízőként vágott neki a pályáknak. A szépséges rádióshoz később csatlakozott Péter, aki a lányt a legnehezebb lejtőkre terelgette, de Katán egyik pálya sem fogott ki. Sőt, arra is vállalkozott, hogy elinduljon a Weltauto-Média Kupán. Bár a melegítésnél akadtak gondjai, de végül rendkívül magabiztosan versenyzett, és az 5. helyen végzett.
A Havazinban részletesen beszámolunk a Weltauto-Média Kupa legizgalmasabb pillanatairól, és ott voltak kameráink az eredményhirdetésnél is.
Levezetésként rádiósaink egy speciális, kétszemélyes szánkón "rosszalkodtak".

Havazin, vasárnap 12.35-től az RTL Klubon!
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »