Menü ≡

Intenzív edzés hóbiciklivel a Havazinban

2013.02.07. | Szerző: Gémes Renáta
Intenzív edzés hóbiciklivel a Havazinban Müller Attilára rátalált a szerelem, így mindent elkövetett a Havazin forgatásán, hogy formába lendüljön barátnője kedvéért.
h i r d e t é s
Az edzések és étkezési tanácsok mellett felfedezte a mesebeli Gastein-völgyet két gyönyörű segítőjével, a fitneszvilágbajnok Németh Dorottyával és Regős Lili világbajnok fitneszmodellel.

Németh Dorottya egyébként 3 éves kora óta sportol, 11 évesen kezdett el fitneszezni. Azóta ötszörös magyar bajnoknak és világbajnoknak mondhatja magát. Időközben saját fitnesztermet nyitott, ahol jelenleg 24 versenyzőt készít fel. A WBPF szövetség fitneszszakág-vezetője, illetve nemzetközi bíró.

Regős Lili csupán 3 éve foglalkozik a fitnesszel, de 2011-ben máris abszolút bajnok lett a Fitparadén, 2012-ben Európa bajnoki 2. helyezést ért el, Világkupa-győztes, és legutóbb Bangkokban pedig Világbajnok lett fitneszmodell kategóriában.

Attila az ausztriai Gasteinba érkezés után azonnal a lovak közé csapott: bemelegítésként lovasszánozni vitte el a lányokat, akik bebizonyították, hogy igazán kreatív edzők, és egy extrém mozgást találtak ki Attilának: iglut építettek.

Természetesen a síelés sem maradhatott ki a mozgásformák közül, de sokkal inkább izgatta a triót a hóbiciklizés. Először egy lankás gyerekpályán gyakoroltak, hogy ráérezzenek a hóban kerékpározás technikájára. Amikor már jobban ment, kipróbálták magukat a piros pályán is. A lányok kicsit bátortalanabbul csúszkáltak az elején de végül mindannyian rákaptak az ízére. Ahogy fogalmaztak: életük egyik legjobb élménye volt.

A vasárnapi Havazinban programajánlóval is szolgálunk, valamint rövid összefoglalót láthatnak a Magyar Sí Szövetség által rendezett UNI nemzetközi síversenyről, melyet az ausztriai Hinterstodenben rendeztek.

A műsor az RTL Klub tv-csatornán 2013. február 10-én 12:35-kor kezdődik.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »