Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kézilabdás X-faktoros hógolyócsata és téli Forma-1

2012.12.18. Gémes Renáta

Kézilabdás X-faktoros hógolyócsata és téli Forma-1 A karácsonyi adásban Eplénybe látogatunk el az X-Faktorból megismert Spirit tagjaival, akik kipróbálják a síelést, a szánkózást, és profi segítséget kapnak hógolyótechnikájuk fejlesztéséhez is. A Snow Mobile extrém motorverseny legizgalmasabb pillanatait is megmutatjuk.
A Spirit tagjaival a Veszprém megyében található Eplénybe látogatunk el. Bemutatjuk Magyarország egyik legmodernebb síparadicsomát, a Nordica Síarénát, ahol az egészen kezdőktől a tapasztalt síelőkig mindenki megtalálja a kedvére való pályát. Ugyan a Spirit mindhárom tagja síelt már korábban, Kinga úgy érezte, biztonságosabb lenne egy oktató segítségével felfrissítenie sítudását, így az egyik tanár rögtön kezelésbe is vette az ifjú énekesnőt.
Kinga, Peti és Örs a síelés mellett kipróbálja majd a szánkózást, a téli quadozást és a langalló készítést is, illetve profi hógolyóórát vesznek az MKB Veszprém kézilabda-játékosától. Gulyás Pétert bemutat néhány fogást, vagy inkább dobást énekeseinknek, nehogy alulmaradjanak, ha hócsatába keverednek.
Majd elkalauzoljuk nézőinket Saalbach-Hinterglemm-be, ahol három napon át búgtak idén a motorok. Ott rendezték meg ugyanis a Snow Mobile 2012. versenyt. A téli Forma 1-nek is nevezett versenyen több híresség is részt vett, köztük Bob Geldof lánya, a brit modell, Peaches Geldof. A verseny leglátványosabb pillanatait is bemutatjuk a Havazinban, melyben hírt adunk még Miklós Edit újabb kiváló szerepléséről, és tartalmas programajánlóval is szolgálunk.

Tartsanak velünk december 23-án déltől, az RTL Klubon!
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.