Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Móka és szenvedély a Havazinban

2013.01.16. Gémes Renáta

Móka és szenvedély a Havazinban Istenes Bence Innerkremsben rendesen megmozgatta a havat és Csobot Adélt, akinek már a sícipő felhúzása is kisebb gondot jelentett.
Az X-Faktorban feltűnt énekesnő most volt először sípálya közelében, ezért érthető, hogy nem éppen "alkalomhoz illően" érkezett. Húzta a kis bőröndjét a hóban és szenvedett... Élete első síoktatása sem ment zökkenőmentesen. Az esésektől és a felvonózástól sokszor rátört a hisztiroham.
Istenes Bence is elkísérte a pályára, és pártfogásába vette a törékeny teremtést, aki az oktatás végére egész jól belejött a csúszkálásba.
A kemény munka után következett a szórakozás ideje. Adél és Bence elindultak a helyi, éjszakai szánkóversenyen, melyen a 30 indulóból az előkelő 5. helyen végeztek. Majd egy hirtelen ötlettől vezérelve az egyik helyi hüttébe vették az irányt, ahol egy mini koncertet is adtak az egybegyűlteknek.
Majd következett a nagy találkozás: Adél Magyarország legjobb síelőjével, a Világkupa pontszerő Miklós Edittel futott össze a pályán, aki épp két verseny között tért be Innerkremsbe egy kis edzésre, és szintén Erdélyből származik.

Egy meghitt pillanatnak is szemtanúi lehetnek a Havazinban, amikor is Adél és Bence a síparadicsom közepén, egy teáskannával a kezükben a szerelemről, az X-Faktorban szerzett élményekről, és a jövőről beszélgetnek.

Tartsanak velünk az RTL Klubon január 20-án, 12.30-tól!
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.