Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rocker és rapper a sípályán, versenyző a csúcson

Előzetes: a Havazin december 9-i adásának tartalmából

2012.12.04. Gémes Renáta

Rocker és rapper a sípályán, versenyző a csúcson Mi a közös Fluor Tomiban, Nagy Feróban, Hajdú Steve-ben és az Apollo 23-ban? Hogy imádják a telet és a síelést. De mindenki másképp veti magát az élvezetekbe. A fent említett társulathoz még csatlakoztak páran az elmúlt szezonban, melynek legizgalmasabb pillanatait idézi fel következő adásában a Havazin.
A hóbortos Steve egy új sportágat fedezett fel, a golfnak egy sípályára adaptált változatával nyűgözte le környezetét. Müller Attilából, a fékezhetetlen műsorvezetőből pedig ismét kibújt a kisördög, egy rögtönzött sípárbajt vívott kollégájával, Istenes Bencével.
Az X-Faktor mentora, Nagy Feró havas rock’n’rolljának is fültanúi lehettünk, Mészáros Árpád Zsolt a felvonózással küzdött meg, a népszerű rádiós, Lovász László pedig intellektuálisan közelített a sízéshez.
Ami biztos, a 2012-es év új fejezetet nyit a magyar sísport történetében. Miklós Edit ugyanis, sítörténelmet írt St. Moritzban, ahol szuperkombinációban a 30. helyen végzett a Fullsport SE versenyzője, és ezzel megszerezte Magyarország első világkupa pontját. Adásunkban bemutatjuk ezt a kiváló versenyzőt, aki az elmúlt hétvégén újabb pontokat szerzett Lake Louise-ban.
Edit eredményeit az idei szezonban is végig követni fogjuk.

Tartsanak a Havazinnal december 9-én, 12.15-től az RTL Klubon!
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.