Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rolling Stone, Hoppá!

2014.01.16. Gémes Renáta

Nagy Feró ezúttal az X-Faktor egykori versenyzőjét mentorálja Zell am See és Kaprun sípályáin. Hogy sikeres volt-e a küldetés, kiderül a Havazinból.
Kovács László Stone
A zell-i tó romantikus parti sétánya, a festői Schmittenhöhe és a salzburgi tartomány egyedülálló gleccsere, a Kitzsteinhorn mind-mind azt mutatja, hogy Zell am See és Kaprun körzetében a természet sokfélesége tökéletes környezet egy felejthetetlen sítúrához. Itt testközelből élhetjük át az osztrákok kényeztető kultúráját és a sokoldalú ízvilágát.
Feró számára ez a legkedvesebb síparadicsom az összes eddig látott közül, hiszen már annyiszor megfordult ott, hogy szinte haza jár. A legtöbb lift és pálya, hütte és bucka már jó ismerőse. Ezúttal Stone-nal járta be a pályákat.

Kovács László Stone 2012-ben, az X-Faktor 3. szériájában tűnt fel Keresztes Ildikó mentoráltjaként, és az 5. helyen végzett. Elmondása szerint csak alkalommal síelt életében, és az se mostanában történt. Érezte, hogy ha újra lécre akar állni, akkor nem lesz könnyű dolga.

A Feró által csak alföldi párducnak becézett énekes komoly sporttevékenységnek vetette alá magát, és ahhoz képest, hogy egyszer síelt 20 évvel ezelőtt, nagyon jól teljesített a pályán. Mivel a Havazin műsorvezetője belátta, hogy a biztató kezdet ellenére is sürgősen segítségre van szükség, oktatót fogadott hozzá.
A fárasztó tanulás, esés-kelés után egy könnyített hütte túrát is beiktatott Feró a programba. Felkerestek egy olyan hüttét is, melynek az a szolgáltatása, hogy fogyasztás után visszahúzzák a vendégeket a pályára, ami izgalmas kalandnak bizonyult Nagy Feró számára...

Zell am See után a szomszédos Kaprun gleccsert is meghódították a zenészek. A völgyből induló Geltscherjet és Panoramabahn kabinos felvonókkal csatlakoztak be a Kitzsteinhorn pályarendszerébe. A 3000 méter magasan található Kitsteinhornnon Feró a barlang galériát is felfedezte.

A Havazinban beszámolunk arról is, milyen eredményeket értek el a magyar versenyzők a Világkupákon. Hóravaló rovatunkban pedig Kerényi Ádám autóversenyző lát el minket jó tanácsokkal, hogy milyen felszereléseket tartsunk az autónkban télen.

Havazin vasárnap 11:50-kor az RTL Klubon.
Adásainkat itt érheti el!
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.