Menü ≡

Szuperhős a sípályán

2013.03.06. | Szerző: Gémes Renáta
Szuperhős a sípályán A Havazinnal a Chopok déli lejtőire és Taléba látogatunk el, Gyurcsík Tibi társaságában. Az X-Faktor énekese kipróbálja a hőlégballonozást, a freeride-ot, a snowtubingot és a sífutást is, méghozzá nem mindennapi jelmezben.
h i r d e t é s
A szlovákiai születésű Gyurcsík Tibi helyismeretének köszönhetően a chopoki pályán otthonosan mozgott. Ám a csúcsra érve igazi északi-sarki viszonyok fogadták az énekest és a műsorvezetőt, Müller Attilát, akik azon nyomban nekiiramodtak a freeride terepnek, ami rendkívüli kalandokat tartogatott számukra. Tibiből a nagy kihívás miatt kibújt a valódi énje, és szuperhősként lépett a pályára.
A Talé-i síközpont egyik legfőbb vonzereje a mintegy 6 km hosszú sífutó-pályája. Tibi ezt a sportot is kipróbálta, és ugyan remekül vette az akadályokat, mégis úgy döntött, marad a klasszikus síelésnél, úgyhogy csúszott néhányat Talé lejtőin is, de nem maradt ki az idei szezon egyik kedvenc szórakozása, a snow-tubing sem.

A nap végén aztán egy kis meglepetéssel készült a stáb Tibinek. Néhány euróért cserébe kipróbálhatta a hőlégballonozást Táléban. A ballonból pedig csodálatos kilátás nyílt a sípályákra, sőt az egész Alacsony-Tátrára.
A mozgalmas nap végén Taléban, az egyik szálloda wellness szolgáltatásainak segítségével pihenték ki a srácok a fáradalmakat. A bolondozás természetesen a medencében sem maradt el.
A Havazinban beszámolunk a svájci Zermattban megrendezett Swatch Síkupa döntőjéről is. Ez a csata a Matterhorn tövében a freeriderek egyik legfontosabb versenye. A torna két számból állt: a Backcountrey slopstyle során a versenyzők a hegyoldalba épített rámpa segítségével mutatnak be ugrásokat, míg a Big Mountain Freeride alatt a hegy legmeredekebb lejtőin csúsznak le a sízők. A fiúk lélegzetelállító trükkökkel vették le a közönséget a lábáról.

Ezeket és Miklós Edit legutóbbi sikeres szereplését is megmutatjuk a Havazinban!

Tartsanak velünk ebben a szezonban utoljára vasárnap 12:35-kor az RTL Klubon!
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »