Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gleccserfesztivál a Zell am See Európa sportrégióban

2005.10.08. sielok.hu

Ausztria egyik leghíresebb turisztikai centrumában nemcsak festői kirándulóösvények vonzzák a kirándulókat, hanem a több mint háromezer méteres magasságban fekvő Kitzsteinhorn gleccser pályái ilyenkor már friss porhóval várják a síelés szerelmeseit.
Mindegy azonban, hogy a télies gleccsert, vagy a napfényes völgyet választjuk uticélunknak, a kitűnő vendéglátásban, és vendégszeretetben sehol nem fogunk csalódni. A csodálatos környéken a kirándulás csak egy a több mint negyven féle rendelkezésre álló szabadidős programból, amelyeknek segítségével még a hétköznapok is emlékezetessé tehetőek.

Október 29-től november 5-ig Zell am See-ben és Kaprunban minden a fehér csodáról szól. A gleccserfesztivál sok izgalmas attrakciójával a legjobb indítása a téli szezonnak. A gleccserre ezidőtájt megérkező friss porhó mellett számos érdekes műsor gazdagítja a programot, mint például a kapruni várban megtartott borzongató Halloween ünnepség, az "Optimum" szabadidőközpontban rendezett "Beach Party", vagy a szabad ég alatt tartott koncertek.

A völgyben zajló programokkal párhuzamosan a gleccseren ki lehet próbálni a legújabb szánkókat, hóbicikliket, és egyéb lesikló alkalmatosságokat. Természetesen nem csak a hangos szórakozás kedvelői találják meg a számításukat, aki nyugalmasabb kikapcsolódásra vágyik élvezheti az Európa

Sportrégió éttermeiben, és bárjaiban a hagyományos osztrák vendéglátást, a szórakoztató esti előadásokat, a különböző étel és italkülönlegességek kóstolóit.

A gleccserfesztivál idejére a szervezők számos kedvezményes csomagot kínálnak, különböző szállásfajtákkal (apartman, négycsillagos hotel, panzió), öt, ill. hét éjszakára, a csomagok tartalmazzák az időszakra szóló síbérlet árát is.

KOMMENTEK

Szállástippek
Das Alpenhaus Kaprun csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos wellnesshotel mindössze 200 méterre a Maiskogelre/Kitzsteinhornra szállító kis kabinos lift alsó állomásától. Tágas, modern szobák félpanzióval és uzsonnával, uszodás wellness részleg sokféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern részben kutabarát apartman 2-10 fő részére Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.