Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szilveszter és újév a hazai pályákon

2005.12.31. Bata Attila

Az év utolsó napján is nyitva van néhány hazai pálya, ahol még lehet egy jót csúszni utoljára ebben az évben. Az igazán sportosaknak pedig azt javasoljuk, hogy kezdjék az évet síeléssel valamelyik hazai pályán.
Mátraszentistván
Mátraszentistván
Mátraszentistvánban kicsit késik az új Doppelmayr csákányos lift átadása. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor ma reggel 10 órától beindítják az új liftet és lehet síelni a hozzátartozó 4-es pályán is. A mai napra már az összes jegy elkelt a felső csákányos lifthez. Szilveszterkor esti sízés! Akik a hétvégén itt szeretnének síelni, azoknak javasoljuk, hogy indulás előtt friss információkért látogassák meg a sípark honlapját.

Kékestetőn is lesz óévbúcsúztató esti síelés délután öttől éjfélig. A vasárnap pedig reggel kilenctől fél ötig lehet még síelni azoknak akik ezen a síterepen szeretnék kezdeni az új évet.

Bánkúton szilveszter napján délelőtt 1-ig lehet síelni, aztán erre az évre bezár a síterep. Másnap délelőtt 12-től kezdődik az új év a bükki síterepen. Vasárnap 16 óráig lehet a pályákat használni.

Dobogókőn a pályakarbantartás és a természet közös erőfeszítéseinek köszönhetően 40-60 centiméteres hóréteg várja a síelőket az év utolsó napján is. A hétvégén is lehet síelni az összesen már 2150 m hosszú pályarendszeren. Szombaton 14:00 óráig, január 1-én pedig 16:00 óráig tart nyitva a síterep, ahol mindkét lift üzemel.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.