Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nagy-Hideghegy: igazi jó hírek

2006.01.05. sielok.hu

Nagyon örülünk neki, ha kedvező hírekről számolhatunk be hazánk síterepeiről. A szerkesztőségünkhöz beérkezett helyzetjelentéseket a hazai sípályák eseményeivel kapcsolatban egész szezonban várjuk (pl. a alul található e-mail címen) és természetesen díjtalanul megjelentetjük. A következő nagyszerű hírt Nagy-Hideghegyről kaptuk:

A hét eleji enyhülés és eső után is 60-80 cm hó van Nagy-Hideghegyen, erre most friss hó esik. A három felvonó jól működik, a pályák kezeltek, a levezető, ugyancsak előkészített síutak nagyszerű lesiklást tesznek lehetővé a nap végén. Magas Tax-tól számos sítúra útvonal várja a nem-alpesi sízőket, tehát a hétvégén érdemes fölkeresni a Magas-Börzsönyt.

Nagyon sajnáljuk, hogy a két ünnep közti időszakban, jórészt a nagy havazások következtében, de emberi hibák miatt is, nem működött jól a felszállítás, és a felvonók egyes használóinak a hibájából üzemzavarok is voltak. Szombattól, január 7-től a Budapesten iskolabuszokat működtető SARGENT cég veszi át a szállítást és jóvoltukból meg fog szűnni a hosszú várakozás, mindenki garantáltan gyorsan fel fog jutni a sípályákhoz.

Előzetes foglalással (231-01-01, vagy e-mail: info@sargentbus.com) már Budapestről, az Árpád hídi metro-megállóból is föl lehet szállni a szombaton és vasárnap egyaránt reggel 7:15-kor induló síbuszra, így a 9 órai felvonókezdetre kényelmesen oda lehet érni. Este a busz a jelentkező utasokat visszaviszi Budapestre, így autó nélkül is ki lehet próbálni Magyarország legjobb síterületét, ahol most jóval több hó van, mint bárhol az országban - és természetesen nincs lavina-veszély, nincs olyan erős szél, ami miatt leállnának a felvonók.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.