Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

A dobogókői sípályát már webkamerán is nézhetjük

2006.01.23. | Szerző: sielok.hu
A dobogókői sípályát  már webkamerán is nézhetjük Nagyon örülünk neki, ha kedvező hírekről számolhatunk be hazánk síterepeiről. A szerkesztőségünkhöz beérkezett helyzetjelentéseket a hazai sípályák eseményeivel kapcsolatban egész szezonban várjuk és természetesen díjtalanul megjelentetjük. Az alábbi hírt Dobogókőről kaptuk.
h i r d e t é s
Szombaton, 2006. január 21-én reggel üzembe helyezték a pálya tetején elhelyezett és két percenként frissülő képeket mutató webkamerát. A webkamera képei a síterep honlapján a http://www.dobogokosi.hu/webkamera oldalon tekinthető meg.

Jelenleg 40-45 cm-es hóréteg borítja a fővárosból akár fél óra utazással is megközelíthető több mint 2 km összhosszúságú ratrakkal kezelt pályarendszert, amely jelenleg is alkalmas sízésre.

A sítereptől kapott információ szerint megfelelő hóviszonyok esetén hétköznap is üzemelnek, érdemes tehát akkor menni, ugyanis hétköznapokon nem alakul ki sorbanállás a felvonó(k)nál, gyakorlatilag megállás nélkül lehet csúszkálni, valamint a bérletjegyek is kedvezményesebbek.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó videók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »