Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátraszentistvánban elkészült az új felvonó

2006.01.23. sielok.hu

Nagyon örülünk neki, ha kedvező hírekről számolhatunk be hazánk síterepeiről. A szerkesztőségünkhöz beérkezett helyzetjelentéseket a hazai sípályák eseményeivel kapcsolatban egész szezonban várjuk (pl. a alul található e-mail címen) és természetesen díjtalanul megjelentetjük. A következő hírt Mátraszentistvánból kaptuk:

Újabb jó hírt kaptunk a Sípark üzemeltetőitől. Elkészült a vadonatúj cseh gyártmányú oktatólift és üzembe állt a Síóvoda melletti 7-es pályán. A frissen felszerelt lift 650 utast tud szállítani óránként. A korábban elkészült liftekkel együtt a Sípark szállítókapacitása jelentősen megnövekedett a tavalyihoz képest. Mostantól csúcsidőben összesen 3800 síelőt szállíthatnak a liftek. Ezzel a teljesítménnyel a Sípark tájékoztatása szerint a mátraszentistváni liftek kapacitása számít a legnagyobbnak Magyarországon.

Jelenleg az összes pálya nyitva van, ami 3 km síelhető pályát jelent. A hidegnek és a hóágyúzásnak köszönhetően a pályákat 30-90 cm hó borítja. A hét első felében a szibériai hidegben valószínűleg maradnak a jelenlegi kedvező pályaviszonyok és a hét második felében havazás várható a Mátrában.

KOMMENTEK

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.