Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síterep-fejlesztés témájú cikkeink

Loser: tízfős kabinost kap a stájer síterep

2023.11.29. Stánicz Balázs
Hosszú egyeztetések után eldőlt, 2024 nyarától új kabinossal juthatunk fel a Loser hegyre. A sportos-modern megjelenést tükröző Porsche design kabinokat a svájci Bartholet cég tervezi és a korábbi ülőlifteket váltják.

Közel 80 millió eurós fejlesztéssel várja az idei síszezont Szlovénia

2023.11.28. sielok.hu
Kilenc szlovén síközpont újult meg idén annak a 76.5 millió eurós fejlesztésnek köszönhetően, amelyből 55.4 millió eurót Szlovénia Gazdasági, Turisztikai és Sport Minisztériuma adott.

Gerlitzen: nagy sikernek örvend az új négyüléses

2023.11.27. Stánicz Balázs
A tavalyi szezonban sokat vitatott fejlesztés valósult meg a karintiai síterepen, egy rövid tányéros helyére négyüléses került. Az elmúlt szezon bebizonyította, hogy megérte a beruházás.

Golte: két ülőlift épül a szlovén síterepen

2023.11.22. Bata Attila
Óriási változásokat találunk idén a magyar síelők körében is jól ismert szlovéniai Goltén. Nyáron már elkészült a kalandpark, télre pedig két darab négyszemélyes ülőlift váltja le a korábbi lassú és alacsony kapacitású felvonókat a síterepen.

Komoly fejlesztések lesznek idén is a Dolomitok sírégióban

2023.11.21. Bata Attila
November 11-én már megkezdődött a síszezon a legismertebb olasz sírégióban, a Dolomitokban. Itt az idén is hatalmas összegeket költöttek a fejlesztésre. A prioritások megváltoztak, az új liftek helyett inkább a hógyártás körülményeit fejlesztették a 110 millió eurós (kb. 42,2 milliárd forintos) keretből.

Csehország: jobbára tavalyi árakon és új pályákon síelhetünk

2023.11.03. Bata Attila
A héten sajtótájékoztatót tartottak Prágában a cseh síterep-üzemeltetők, ahol elhangzott, hogy az előző szezonhoz hasonlóan az idén is kb. 1 milliárd koronát (kb. 15,7 milliárd forint) költöttek fejlesztésekre. Az is kiderült, hogy a cseh síterepek nagy része az idén nem emel árat, de a többiek is csak kisebb mértékben.

30 millió eurós fejlesztések a karintiai síterepeken

2023.10.24. Bata Attila
Az első havazás már megérkezett, a tartomány gleccsere (Mölltal) hamarosan nyithat, és a fejlesztések munkálatai is a végéhez közelednek. Nem csoda, hogy a helyiek bizakodva tekintenek az idei síszezon elé, habár néhány helyen még a nyári szezon sem ért véget.

Saalbach gőzerővel készül a 2025-ös alpesi világbajnokságra

2023.10.23. Bata Attila
2025 februárjában a hosszan összekapcsolt salzburgi pályarendszer ad otthont az alpesi síelők világbajnokságának. Ausztria egyik legjobb sírégióját a legtöbben egyszerűen csak a központi település miatt Saalbachként említik, bár a versenyeket a hinterglemmi részen tartják majd.

Turracher Höhe: új hatüléses felvonót kap a síterep

2023.10.23. Stánicz Balázs, Wesselényi Andrea
A karintiai és stájer határon fekvő hóbiztos síterep az idén sem akarta újdonság nélkül hagyni az ide látogató vendégeket, egy új Doppelmayr hatüléses létesült az egyik régebbi csákányos helyén.

Bizonytalan az idei szezon a szlovén Kanin síterepén

2023.10.21. Bata Attila
Hetek óta figyelemmel követjük a síterepről érkező híreket. Az már biztos, hogy az idei szezonban a legfontosabb felvonó, a többi sífelvonó eléréséhez szükséges kabinos nem közlekedhet. Két lehetőség adott: vagy bezárnak, vagy a pályákat csak az olasz oldalról lehet elérni...

h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.