Síterep-fejlesztés témájú cikkeink

Chopokon beindították a legendás síliftet

2023.01.13. Bata Attila
Az idei szezon is elég sok újdonságot hozott Chopok mindkét oldalára. A déli oldalon ötéves szünet után helyreállítottak egy legendás húzóliftet, a nosztalgiázók és a pályán kívül síelők örömére.

Itt kezdte Vlhová, hét év után kinyitott a szlovák sípálya

2022.12.28. Bata Attila
Hosszabb szünet után ismét üzemel az a sípálya Liptószentmiklós (Liptovský Mikuláš) mellett, ahol a szlovákok olimpiai- és világbajnok síelője az első csúszásait tette meg hároméves korától.

Kolašin 1600: elmaradnak a montenegrói fejlesztések

2022.12.27. Bata Attila
Tavaly komoly lépést tett a fejlődésben a montenegrói Kolašin 1600 síterepe. Akkor átadtak egy modern ülőliftet és jelentős fejlesztéseket hirdettek meg az idei szezonra. Ezek már biztosan elmaradnak, de ettől még nem kell teljesen lemondani a síterepről.

Hinterstoder: új kabinos liftet építettek az osztrák síterepen

2022.12.24. Bata Attila
Nemcsak a síterep, hanem az egész felső-ausztriai tartomány legnagyobb síterep-fejlesztését hajtották végre az idén Hinterstoderen. A korábbi hatszemélyes kabinos helyett egy tízszemélyes kabinos épült, amely gyorsaságban, kapacitásban és kényelemben is előnyösebb az elődjénél.

Átadták a Vasas megújult síházát a Normafánál

2022.12.22. MTI
A Normafánál csütörtökön délelőtt ünnepélyesen átadták a Vasas teljesen megújult, a terasszal együtt 400 négyzetméteres, kétszintes síházát, amely a klub északisízői mellett a szabadidő-sportolókat is szolgálni fogja.

Saalbach: napenergiával működik az új nyolcüléses libegő

2022.12.09. Stánicz Balázs
Salzburg tartomány legnagyobb síterepén sem aludtak a nyáron és a leogangi oldalon modern nyolcfős libegőt építettek. Ráadásul a fenntartható fejlődést szolgálva az üzemeltetésbe a napenergia is besegít, de ez még nem minden.

Ischgl: látványos termálfürdő épült a síterepen

2022.12.07. Bata Attila
Ausztria egyik legjobb síterepének tulajdonosa hatalmas fejlesztést hajtott végre az idei szezonra. Az újdonságot azonban most nem a sípályákon találjuk. Igazán impozáns termálfürdő várja a síelésben megfáradt vendégeket decembertől.

Rogla: óriási fejlesztések a szlovén síterepeken

2022.11.15. Bata Attila
A következő (2023/24-es) szezon jelentős változásokat hoz a szlovén síterepeken. Az állam hatalmas összeggel támogatja a fejlesztéseket. Ennek első megállapodását a múlt héten írták alá a Roglát is üzemeltető Unitur céggel.

Szlovákiában már készülnek a síszezonra

2022.11.11. Bata Attila
Nem tűnik egyszerűnek a 2022/23-as síszezon Szlovákiában, de szerencsére nem fog elmaradni. Az augusztusi világvége hangulat mára jelentősen javult, de még mindig van bizonytalanság az üzemeltetéssel kapcsolatban.

Kreischberg: remek videó a tavaly átadott kabinos síliftről

2022.11.09. Bata Attila
Október végén jelentette meg közösségi oldalain az alábbi videót az osztrák Doppelmayr cég, akik Kreischbergen építették meg a síterep legnagyobb beruházását, egy 10 személyes kabinos liftet.

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.