Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síterep-fejlesztés témájú cikkeink

2022.09.21.
A svéd főváros dombja sípályává változott
Nagyszerű lehetőséggel bővült a svéd főváros, Stockholm szabadidős kínálata. Külön öröm, hogy ebben a síelés is helyett kapott. Szeptember elején adták át a város dombjára épített műanyag borítású sípályát, amelyet télen-nyáron használhatnak a helyiek.
2022.09.14.
Jasná: megérkeztek az új lift első kabinjai
A terveknek megfelelően halad az új, tizenötszemélyes kabinos lift építése Jasnán. Megérkezett 25 darab kabin, amelyeket már fel is fűztek a drótkötélre és megkezdődtek az első tesztek.
2022.08.25.
Chopok: szezonkezdetre elkészül az új kabinos lift
Jól halad az új, 15 személyes kabinos építése a magyarok által is sűrűn látogatott szlovákiai Jasná (Chopok) síterepén. Az új lift építése már tavaly megkezdődött, az átadását idén decemberre tervezik.
2022.08.24.
Egész évben használható síterep nyílt Ukrajnában
A háború közepén adták át az ukránok az új szabadidő-központot, amely a nyugat-ukrajnai Lviv központjától négy kilométerre épült a Vinniki közelében. A rengeteg mozgásigényt kielégítő létesítményben műanyag pálya is épült, amelyeken akár egész évben lehet síelni.
2022.08.07.
Ismét közlekedik a megújult libegő Sátoraljaújhelyen
Hétvégén ünnepélyesen is átadták az ország legújabb libegőjét a Zemplén Kalandparkban. A régi lift nyomvonalán egy modernebb és nagyobb kapacitású libegő szállítja az utasokat mostantól a Magas-hegyre.
2022.07.27.
Pitztal: átadták a felújított gleccservasutat
Július közepén átadták a síterep (a gleccser) felújított földalatti vasútját. A korábbi szerelvényeket 38 évnyi szolgálat után cserélték le modernebbekre.
2022.07.18.
Pitztal és Sölden: nem kötik össze a két gleccsert
Vasárnap népszavazást tartottak Tirolban, ahol a helyiek leszavazták a két gleccser összeköttetésének a tervét, amelyet az osztrák sajtó az elmúlt években csak gleccserházasságnak titulált.
2022.07.11.
Planai: ötvenedik évfordulóját ünnepli a stájer síterep
A többi osztrák sítereppel összehasonlítva kissé késve kezdődött meg a szervezett síélet Schladmingban, azonban az elmúlt 50 évben folyamatos a fejlődés, amelynek köszönhetően az egyik legismertebb osztrák sítereppé nőtte ki magát.
2022.06.20.
Stelvio: átadták az új kabinos liftet az olasz gleccseren
A Stelvio-hágó felett található síterep érdekessége, hogy csak a nyári hónapokban tart nyitva. Rendszerint május végén lehet először megközelíteni, amire az útkezelő eltakarítja a többméteres havat a legendás hegyi úton. Októberben bezárnak, hiszen télre újra megközelíthetetlenné válik a síterep.
2022.03.23.
Kranjska Gora: új, négyszemélyes lift épül az idén
Szlovéniában kevés fejlesztésről tudtunk beszámolni az utóbbi években. Azonban most úgy tűnik, hogy megváltozik valami, jelentős építkezések indulnak be a közeljövőben.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.