Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Síterep-fejlesztés témájú cikkeink

2020.03.19.
Chopok: ismertették a déli oldal fejlesztési terveit
A Chopok-Jasná mindkét oldalát üzemeltető TMR vállalkozás bemutatta a déli oldalra vonatkozó fejlesztési terveit, amelyet hamarosan az illetékes hatóságoknak is benyújtanak. A kb. 50 millió eurós fejlesztésekben új liftek, új pályák és új szálláshelyek is szerepelnek.
2020.03.16.
Új lift épül Schladmingban, a régit Szlovákiába viszik
A következő szezonban sem marad jelentős fejlesztés nélkül a közkedvelt síterep. Az új, nyolcszemélyes ülőlift Stájerország legnagyobb kapacitású és legmodernebb síliftjének ígérkezik.
2020.02.26.
Schladming: milliomodik utast köszöntötték az új síliften
Az ausztriai Schladming síterepének mind a négy hegye népszerű, de különösen Planai, ahol az idei szezon elején egy modern liftet adtak át. Nem kellett túl sokat várni, hogy a milliomodik utast köszönthessék.
2020.02.22.
Kaunertal: átadták „Ausztria legmeredekebb sípályáját”
Most szombaton először használhatja a nagyközönség a tiroli Kaunertal-gleccseren az idei szezonra épített új lift mellett található szintén új fekete pályát, amely a síterep szerint „Ausztria legmeredekebb sípályája”.
2020.02.19.
Sölden: új kabinos lift és szánkópálya épült
Az idei szezonban egy új, tízszemélyes kabinos közlekedik a síterepen, valamint egy 7,3 kilométer hosszú szánkópálya is várja a látogatókat.
2020.02.13.
Nyitásra kész a világ első síliftek nélküli síterepe
Hétvégén nyit Amerikában, ahogy magukat hirdetik, a világ első síliftek nélküli síterepe, ahol tényleg csak gyalog lehet feljutni a hegytetőre. Boltok és vendéglők természetesen üzemelnek.
2020.02.08.
Síliftek: rekordbevételt ért el a Doppelmayr
A 2018-as évben 935 millió eurós bevételre tett szert a Doppelmayr, amely 40 %-os emelkedés a megelőző évhez képest. A sikernek több összetevője van, de jellemzően még mindig a síterepeken felépített liftekből érkezik a bevételek jelentős része.
2020.02.03.
Pécs: megkezdik a síház felújítását a Misina-tetőn
A hetvenes évek második felében épült pécsi síház 60 millió forintból újulhat meg, és kapja vissza korábbi funkcióit is.
2020.02.02.
Annabergi újdonságok: zipline, hóágyúk és beléptető kapuk
A közeli alsó-ausztriai síterep az utóbbi években nagyon belehúzott a pénzköltésbe. Tavaly nyárra komoly attrakciót építettek, de azért még télre is jutott a pénzből.
2020.01.21.
Dolomitok: "áthidalták" a síelők és az autósok problémáját
Szombaton hivatalosan is átadták az olaszországi Dolomitok síterepének egyik érdekes, de hasznos építményét. A sípálya és az út keresztezősét úgy oldották meg, hogy az utat a sípálya alatt egy aluljárón vezették el.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 33 vendég és 2 regisztrált felhasználó látogatja.