Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hétvégi körkép a magyar pályákról

2006.01.13. Bata Attila

A Síparkban szombattól már teljes hosszában üzemelnek a 3-as, 4-es, és 5-ös pályák. Ez a három pálya összesen 2,1 kilométer hosszúságú besíelhető területet jelent. A Sípark mindhárom felvonója üzemelni fog, amely azt jelenti, hogy óránként akár 3100 főt is szállíthatnak. Jelenleg 25-50 centiméteres javarészben mesterséges hó várja a sportolni vágyókat. Pénteken és szombaton esti sízés.

Visegrád-Nagyvillám

Tegnap délutánra befejeződött az alappálya hóágyúzása, amelyet egy esti síeléssel már meg is nyitottak. Minden nap esti síelés 17:00 órától, a 2000 forintos jeggyel korlátlanul lehet használni a pályát este 9-ig. A síterep minden havas napon reggel kilenctől este kilencig tart nyitva. A pályán 15-20 centiméteres síelésre alkalmas mesterséges hó van, amelyet két hóágyúval és egy ratrakkal folyamatosan karbantartanak.

Dobogókő

Bár friss hó nem hullott mostanában, a pálya kopottabb részeit a pályán kívüli területről hozott hóval kijavították. A pályán 25-35 cm hó található, amely síelésre kiválóan alkalmas. Mindkét felvonó működik. Hétvégén folyamatos nyitvatartással üzemelnek.

Bánkút

A hétvégén az "A", "C", "D", "G" jelű felvonók fognak üzemelni. Pénteken és szombaton esti síelés is lesz. A síterep oldala szerint a hóréteg vastagsága 21 cm és a pályák állapota kiváló. A napijegy ára 3500 Ft, amely azt esti síelésre is érvényes.

Kékestető

A pálya teljes hosszában (1800 méter) síelhető. A felső szakaszon 40 cm, az alsó részen pedig 20 cm a hóréteg vastagsága. Síbuszok a hétvégén is üzemelnek. Továbbra is használható a kibővített területen üzemelő Snowpark. Pénteken és szombaton esti sízés.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.