Menü ≡

Március 10-19-ig folyamatos nyitvatartás Nagyhideghegyen

2006.03.08. | Szerző: sielok.hu
Március 10-19-ig  folyamatos nyitvatartás Nagyhideghegyen Harminchat éve nem borította ilyen mennyiségű és minőségű hó (az északi lejtőkön 120 cm) Nagy-Hideghegyet, december közepe óta eddig 85 sízésre alkalmas nap telt el.
h i r d e t é s
Március 15-ig minden éjszaka fagyos lesz, de újabb havazások is várhatók, így a következő három héten vagy porhavon, vagy firn-havon lehet sízni. Tavasz a télben - vagy tél a tavaszban! Tekintettel a tüneményes hóviszonyokra, a síközpont a nemzeti ünnep egész hetében nyitva tart. Elegendő jelentkező (14 fő) esetén hétköznapokon is indul síbusz az Árpád-hídtól (Sconto bútorárúház), reggel 9-kor. Szombat-vasárnap és márc. 15-én a szokásos időben, reggel 7-kor és 7.15-kor indulnak síbuszok, majd ingajáratban szállítják a közönséget a Királyrét fölötti autóparkolóból Hideghegyre. Jelenleg a síúton is remek a hó, 8-km gyönyörű lesiklással lehet zárni a sínapot.

Március 13-tól egészen idényzárásig kedvezményes napijegyet kínálunk: 1800 Ft, gyermekeknek 1000 Ft, igazolvánnyal rendelkező diákoknak és sportegyesületi tagoknak 1500 Ft!  Délután 2-től a fél 5-ös záróráig csak 1000 Ft!

Ki tudja, mikor lesz még egyszer ennyi hó Hideghegyen, ne hagyja ki senki a még hátralévő havas napokat.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »